Wrap με καπνιστό σολομό, ξινόμηλο και γιαούρτι
07:04 - 06/05/2025
Όταν θυμόμαστε να καταναλώνουμε σε σωστή συχνότητα τα σνακ μας, ενώ παράλληλα έχουμε προβλέψει να περιέχουν απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, τότε ο μεταβολικός ρυθμός δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ όταν φτάσει η ώρα του κυρίως γεύματος βοηθάμε το στομάχι μας να αναγνωρίζει την ποσότητα φαγητού που χρειάζεται πραγματικά, ώστε να μην κάνουμε υπερβολές. Στη συγκεκριμένη συνταγή θα παντρέψουμε τα καλά και ωφέλιμα λιπαρά του σολομού με τις πολλές βιταμίνες του λαχανικών και του ξινόμηλου, αλλά και τα προβιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιού. Υλικά (1 μερίδα) Για τη σως Εκτέλεση Διατροφική αξία *Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr