Modern Cinderella: Η αποκάλυψή της για το απίστευτο σκηνικό με τη Μαρία Αντωνά – «Ούρλιαξα! Μου έφερε την πόρτα στο κεφάλι»

08:49 - 07/05/2025

Η Modern Cinderella φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με λεμόνι» και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή influencer αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τον Xristt (Chris Kaouras), σε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε όταν είχε πάει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Όπως είπε, την ώρα που βρισκόταν εκεί και πήγε να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»