Δίκη Μαραντόνα – Κοσάτσοφ: «Εκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

07:14 - 09/05/2025

Η ψυχίατρος, η οποία είναι κατηγορούμενη στην δίκη που διεξάγεται σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, υπερασπίσθηκε εαυτόν, ισχυριζόμενη ότι «έκανε ό,τι μπορούσε» και πάντα «προς το συμφέρον του ασθενούς». Από την πρώτη επαφή με τον Μαραντόνα, «ο ρόλος και η ευθύνη μου ήταν συνεπείς με το επάγγελμά μου ως ψυχίατρος και πάντα […] Το άρθρο Δίκη Μαραντόνα – Κοσάτσοφ: «Εκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Η Μαρία Συρεγγέλα και το reunion στη Δυτική Αθήνα [εικόνες]

Η THEON υπογράφει με τον OCCAR τη μεγαλύτερη σύμβαση στην ιστορία της για την προμήθεια 100.000 συστημάτων νυχτερινής όρασης αξίας περίπου €1 δισ.

FIFA: Στην αντεπίθεση ο Πλατινί – Αγωγές εναντίον τριών πρώην μελών

Το ‘ριξε στη Εurovision ο ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την απόσυρση της Ελλάδας λόγω του Ισραήλ

Εκτακτη ανακοίνωση από την ΑΑΔΕ για τους ελαιοπαραγωγούς – Δείτε τι ανακοίνωσε

Οι αμερικανικές δυνάμεις κατάσχεσαν πετρελαιοφόρο στα ανοιχτά των ακτών της Βενεζουέλας – «Το μεγαλύτερο που έχει κατασχεθεί ποτέ» δηλώνει ο Τραμπ