Χανιά: Τσαμπουκάς και ξύλο με μαδέρι στην πολεοδομία – «Έφαγε» μπουνιές και ο Αντιδήμαρχος

13:19 - 09/05/2025

Πρωτοφανές επεισόδιο με τσαμπουκάδες, σπρωξίματα και βιαιοπραγίες έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (09.05.2025) στην πολεοδομία Χανίων, με αφορμή, πολεοδομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε μεγάλο ... To άρθρο Χανιά: Τσαμπουκάς και ξύλο με μαδέρι στην πολεοδομία – «Έφαγε» μπουνιές και ο Αντιδήμαρχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάνος Νιφλής: «Βαριέμαι τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη»

Νίκολιτς μετά το ΑΕΚ – ΟΦΗ: «Υπήρχε φυσική και σωματική καταπόνηση, αλλά οι οπαδοί μας έδωσαν ώθηση»

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Ασπασία υποχρεώνει τον Δημοσθένη να παραδεχτεί τα πάντα για τη δολοφονία του Κίμωνα και τον σκοτώνει

Έφοδος της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους – Μια σύλληψη

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα μία κυρία στο αεροδρόμιο που έκλαιγε γιατί έφευγε το παιδί της – Τρόμαξε γιατί δεν με ήξερε»

Δέκα νεκροί μετά από επίθεση με drone σε αγορά του Σουδάν