Τα χνουδωτα παντοφλάκια της Αντελίνας, μια άγνωστη ιστορία για την Ελένη, οι "Mέλισσες" που αγριεύουν και η οδηγάρα

08:17 - 10/03/2020

#zinapost Η Αντελίνα πήρε θέση ως άλλη Σάρον Στόουν αλλά φορώντας παντοφλάκια χνουδωτά. Έρχεται στις οθόνες μας για να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού μας. Η αλήθεια είναι πως από το τρέιλερ δεν κατάλαβα το περιεχόμενο της εκπομπής. Ίσως αυτό να ήθελαν να πετύχουν οι δημιουργοί του. Να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας αιφνιδιάσουν στην πρεμιέρα. Όταν αιφνιδιάζεις να περιμένεις όμως και να αιφνιδιαστείς... Εύχομαι αυτά τα παντοφλάκια να φορεθούν και από τους τηλεθεατές στα σπίτια τους και να μην τα βγάλουν τιμωρία έξω στο πατάκι. Πάμε για αρχή να τα φορέσουμε και θα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει