Άσπα: «Βίωσα το πένθος και τα αρνητικά σχόλια μαζί» – Η αδελφή του MadClip σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

06:03 - 16/05/2025

Η Άσπα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η στην εκπομπή «Πρωινό». Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής, για τον αδελφό της, MadClip, αλλά και για το αν τη βοήθησε το όνομά του. «Είμαι πολύ καλά, είμαι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο, τελειώνω και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Λάμψη και στυλ: Η Αλεξάνδρα Νίκα παρουσίασε τη συλλογή της με την Celia Kritharioti έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Μαζωνάκη μετά την μήνυση από τον Στέφανο Παπαδόπουλο

«Είναι η αντικατάσταση του ΟΠΕΚΕΠΕ» Ο Λάκης Γαβαλάς στηρίζει δημόσια τον Γιώργο Μαζωνάκη

Άρης Μουγκοπέτρος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τα πρόσθετα δάχτυλα – «Δεν κρατάω κακία σε αυτόν τον άνθρωπο»

«Έσπασε» τη σιωπή της: Η συνεργάτιδα του Μαζωνάκη και του Stef μιλά για τις καταγγελίες που συγκλονίζουν

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»