#MadClip

Άσπα για MadClip: «Δεν με πρόλαβε, ξεκίνησα όταν είχε γίνει το τραγικό συμβάν»

tlife.gr
Η νεαρή τραγουδίστρια Άσπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», το μεσημέρι της Τρίτης. Η To άρθρο Άσπα για MadClip: «Δεν με πρόλαβε, ξεκίνησα όταν είχε γίνει το τραγικό συμβάν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 22/11/2023

Άσπα για MadClip: «Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου, να μην παρεκκλίνω από τις ηθικές μου αξίες»

neolaia.gr
Άσπα: «Ο αδερφός μου είχε δική του προσωπικότητα, ξεχώριζε στη μουσική του και ήταν αυθεντικός, γι’ αυτό και αγαπήθηκε από τον κόσμο»
20:46 21/11/2023

Άσπα: «Την καριέρα μου τη ζω σαν όνειρο»

okmag.gr
Η Άσπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» μίλησε για την επαγγελματική της πορεία στο τραγούδι από την αρχή μέχρι σήμερα και τον αδελφό της Madclip. Μιλώντας για την επαγγελματική της επιτυχία και τα ακούσματά της, είπε: «Την καριέρα μου τη ζω σαν όνειρο, το ευχαριστιέμαι πολύ. Ο στόχος μου είναι να το πάω […] The post Άσπα: «Την καριέρα μου τη ζω σαν όνειρο» appeared first on OK! Magazine.
18:58 21/11/2023

Άσπα: Η αδερφή του MadClip εξομολογείται – «Βλέπω τον αδερφό μου στον ύπνο μου»

neolaia.gr
Η Άσπα μιλάει για την ενασχόλησή της με τη μουσική και τον χαμό του αδερφού της MadClip.
17:46 22/10/2023

Mad Clip: Η αδερφή του, Άσπα απαντά σε όσους λένε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του αδερφού της

tlife.gr
Για την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού της, MadClip στη μουσική μίλησε η To άρθρο Mad Clip: Η αδερφή του, Άσπα απαντά σε όσους λένε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του αδερφού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 22/10/2023

Άσπα: «Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τραγούδια του αδελφού μου»

govastileto.gr
Η Άσπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων η ανερχόμενη τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον αδικοχαμένο αδελφό της, MadClip ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Η Άσπα αποκάλυψε πως της είναι πολύ δύσκολα να ακούσει τα τραγούδια του στα μαγαζιά. Τι κρατάς από εκείνον; Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον […]
20:06 04/02/2023

Άσπα: «Είναι άδικο να λένε ότι προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το όνομα του MadClip»

tlife.gr
Για τον ρόλο που έπαιξε ο αδερφός της MadClip στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη To άρθρο Άσπα: «Είναι άδικο να λένε ότι προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το όνομα του MadClip» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:50 04/02/2023

Mente Fuerte: Τίμησε τον αείμνηστο φίλο του MadClip κάνοντας τατουάζ

okmag.gr
Ο Mente Fuerte τίμησε τον αείμνηστο φίλο του MadClip «χτυπώντας» το πρόσωπό του σε τατουάζ στο μπράτσο. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονταν μια φιλία, αλλά και συνεργασίες πριν το νήμα της ζωής του MadClip να κοπεί απότομα σε τροχαίο δυστύχημα τον Σεπτέμβριο του 2021. «Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν […] The post Mente Fuerte: Τίμησε τον αείμνηστο φίλο του MadClip κάνοντας τατουάζ appeared first on OK.
20:36 10/11/2022

Η Άσπα μιλάει για το MadClip και συγκινεί – «Ήταν σοκ – Η απώλεια δε θα αναπληρωθεί ποτέ»

neolaia.gr
Όσα δήλωσε η Άσπα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «After Dark» για το MadClip.
10:16 24/10/2022

Mad Clip: Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του ο παππούς του ρίχνει και πάλι τα βέλη του στην Αρετή

tlife.gr
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή από τη μέρα που ο γνωστός τράπερ MadClip έφυγε από To άρθρο Mad Clip: Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του ο παππούς του ρίχνει και πάλι τα βέλη του στην Αρετή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:46 05/09/2022

Άσπα για Madclip: «Ήθελα να τον τιμήσω»

ProtoThema.gr
Σήμερα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στο νεκροταφείο Φαλήρου τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τράπερ
21:04 04/09/2022

Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε σε τροχαίο - Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

queen.gr
Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε με το τζιπ του κοντά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του πέρσι ο MadClip αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.Περισσότερα...
07:24 03/09/2022

FY: Ξεσπάει έναν χρόνο μετά τον θάνατο του MadClip – Η ανάρτησή του στο Instagram

neolaia.gr
«Αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν τον MadClip ακόμα πιο άδικα», είπε μεταξύ άλλων ο FY στο Instagram.
19:40 02/09/2022

Ένας χρόνος από το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Madclip και η οδική παιδεία παραμένει ζητούμενο

queen.gr
Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, κόπηκε το νήμα της ζωής του Πήτερ Αναστασόπουλου, του κατά κόσμον Madclip ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα θανατηφόρο τροχαίο οδηγώντας την αγαπημένο του μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο.Περισσότερα...
09:06 02/09/2022

MadClip: Το άλμπουμ «Money And Drugs Can’t Live In Poverty (Deluxe Version)» είναι γεγονός

neolaia.gr
Η deluxe version του τελευταίου δίσκου του MadClip είναι διαθέσιμη στο Spotify.
18:40 25/07/2022

Sin Boy: «Κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@@@ς, το σημαντικό δεν είναι μόνο η φήμη και τα φράγκα, είναι και οι αξίες»

empisteutiko.gr
Ο Sin Boy αναφέρθηκε και στην απώλεια του MadClip αλλά και στο γεγονός ότι αποφάσισε να βάλει στην ζωή του τον Χριστό, καταλαβαίνοντας τελικά τι έχει αξία. Ο Sin Boy μίλησε στις κάμερες μετά την «εξαφάνισή» του μετά την επιτυχία του «Mama». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή, στον τσακωμό Light και Snik αλλά και […] The post Sin Boy: «Κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@@@ς, το σημαντικό δεν είναι μόνο η φήμη και τα φράγκα, είναι και οι αξίες» appeared first on Empisteutiko.gr.
22:00 10/07/2022

MAD Video Music Awards: Οι εκρηκτικές εμφανίσεις, οι νικητές και το συγκινητικό αφιέρωμα στον Madclip

thecaller.gr
Τα μουσικά βραβεία MAD προβλήθηκαν χθες από τη συχνότητα του MEGA.  Μία λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική και πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών που συζητήθηκε όσο καμία άλλη.Τα μουσικά βραβεία MAD προβλήθηκαν χθες από τη συχνότητα του MEGA.  Μία λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική και πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών που συζητήθηκε όσο καμία άλλη.Χαρακτηριστική και παράλληλα συγκινητική η στιγμή του αφιερώματος στον Madclip και η παραλαβή του βραβείου του από την αδερφή του Άσπα μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε στην […]
12:08 02/07/2022

Άσπα, Αδελφή MadClip: «Ο αδελφός μου είναι εδώ – Τού αφιερώνω την εμφάνισή μου στα Mad VMA 2022»

tlife.gr
Η αδελφή του MadClip, Άσπα, μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για το βραβείο που αφιέρωσε στον αδικοχαμένο To άρθρο Άσπα, Αδελφή MadClip: «Ο αδελφός μου είναι εδώ – Τού αφιερώνω την εμφάνισή μου στα Mad VMA 2022» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:10 23/06/2022

Ούτε ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ: Το πόρισμα για το τροχαίο του Madclip είναι σαφές

queen.gr
Το πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον MadClip έριξε φως στις εικασίες των τελευταίων δέκα μηνών.Περισσότερα...
18:12 19/06/2022

MadClip: Σε τι οφείλεται ο θάνατος του γνωστού τράπερ – Το πόρισμα

neolaia.gr
Ο Παναγιώτης Μαδιάς, πραγματογνώμονας της οικογένειας του MadClip, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αιτία που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα με τον γνωστό τράπερ.
12:16 19/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load