«Ξαναχτύπησε» ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω»

11:06 - 10/03/2020

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον κοροναϊό, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι... The post «Ξαναχτύπησε» ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ξαναχτύπησε» ο Σταμάτης Κραουνάκης για κορονοϊό: «Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον κοροναϊό, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού» και πως πρόκειται για «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών». Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση, ο Σταμάτης Κραουνάκης διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ωστόσο, επανήλθε σήμερα το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νέα ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον κορoνοϊό: Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά την πρώτη που έκανε σχετικά με τον κορωνοϊό χαρακτηρίζοντάς τον εργαστηριακή επίθεση. Δείτε όσα έγραψε:  Καλημερα στη χωρα μου και στα παιδια εδω μεσα φιλους και που ακολουθουν ❤️ Εξεπλαγην καπως που η καθαρη μου αναρτηση για τον ιο εχτες Ειχε αποδοχη και υβρεις σε ανισορροπο ποσοστο ευτυχως Μεχρι παρεξηγησεως ... Αλλοι με συγχωνευσαν με την Ιερα Συνοδο και αλλοι εξεφυγαν προς τα μονοπατια της προσωπικης τους λαιλαπας.Κατανοητον. Δεν φοβαμαι να πω αυτα...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας