Να το πάρουμε χαμπάρι: Θα συνεχιστούν οι εισβολές στα σύνορα forever - Αύξηση της θητείας στους 15 μήνες... χτες
15:12 - 10/03/2020
Εδώ και αρκετές ημέρες ο Ρ.Τ.Ερντογάν ξεκίνησε μια ευθεία επίθεση κατά της Ελλάδας με σκοπό την κατάλυση της κυριαρχίας της και την ισοπέδωση του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της.
Το κάνει χρησιμοποιώντας και στέλνοντας κατά εκατομμύρια αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες για να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια. Η συνέχεια μετά είναι γνωστή. Άπαξ και μπουν στην ενδοχώρα άντε βρες τους και άντε πιάστους.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Ταγίπ Ερντογάν, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε πριν πέντε ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk την κατασκευή τεράστιου καταυλισμού για παράνομους μετανάστες στην Αδριανούπολη που θ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr