Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζη: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]
08:54 - 22/10/2019
Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου απαθανατίστηκαν από τον φακό του TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ωνάσης: Τα θέλω όλα".
The post Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζη: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θεατρική βραδιά, λίγο πριν τη δική τους πρεμιέρα! (ΦΩΤΟ)
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού φέτος θα συνεργαστούν στο θέατρο, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια του έργου της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», το «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και το ζευγάρι ανυπομονεί να ανέβει το έργο και να παίξουν μαζί στη σκηνή. Λίγο πριν τη δική τους
The post Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θεατρική βραδιά, λίγο πριν τη δική τους πρεμιέρα! (ΦΩΤΟ) appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.grKατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θεατρική βραδιά, λίγο πριν τη δική τους πρεμιέρα
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού φέτος θα συνεργαστούν στο θέατρο, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια του έργου της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», το «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και το ζευγάρι ανυπομονεί να ανέβει το έργο και να παίξουν μαζί στη σκηνή. …
The post Kατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θεατρική βραδιά, λίγο πριν τη δική τους πρεμιέρα appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr