Πέτρος Μάνταλος: Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, Χριστίνα Καπογιάννη, με θρησκευτικό γάμο

17:57 - 14/06/2025

Ο Πέτρος Μάνταλος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του, Χριστίνα Καπογιάννη, σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιουνίου. Το ζευγάρι, που απέκτησε το πρώτο παιδί του τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν περιορίστηκε μόνο στο θρησκευτικό του γάμο, αφού το ίδιο βράδυ βάφτισε και το γιο του. Η βραδιά συνεχίστηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»