Τροχαίο για τον Σ.Πούμπουρα: Βγήκε εκτός δρόμου με τη μηχανή του - «Θα αποδημούσα εις Κύριον» (βίντεο)

12:25 - 11/03/2020

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη το βράδυ της Τρίτης ο Σάββας Πούμπουρας, σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού. «Χθες όπως γυρνούσε στο σπίτι του με τη μηχανή, κάτι έπαθε και η μηχανή του τον έβγαλε εκτός δρόμου. Και μάλιστα μου είπε πως πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος από το συνεργείο και ρώτησε αν ζει μετά από αυτό που έγινε. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό, ταράχτηκε πάρα πολύ και τώρα είναι σπίτι με τη γυναίκα και το παιδάκι τους» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το τροχαίο, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε ένα instastory, το οποίο διέγραψε λίγα λεπτά μετά. «Σήμερα ήταν η μέρα που θα αποδημούσα εις Κύριον. Δε ξέρω τι χέρι με έσωσε, δε ξέρω αν αποφασίστηκε ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα μου, ίσως δεν έχει και σ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο για τον Σ.Πούμπουρα: «Θα αποδημούσα εις Κύριον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη το βράδυ της Τρίτης ο Σάββας Πούμπουρας, σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού. The post Τροχαίο για τον Σ.Πούμπουρα: «Θα αποδημούσα εις Κύριον» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις