Η δημόσια συγγνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τον... «έρωτά» του

15:36 - 11/03/2020

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από δημοσίευμα της Realnews για υποτιθέμενη σχέση του σεφ με γοητευτική γιατρό... The post Η δημόσια συγγνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τον... «έρωτά» του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η δημόσια συγγνώμη του Χατζηνικολάου στον Κουτσόπουλο για την κοπέλα που του χρέωσαν για σχέση!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από δημοσίευμα της Realnews για υποτιθέμενη σχέση του σεφ με γοητευτική γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, διεύψεσε κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν, με κείμενό του στο Instagram. Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου…     View this post on Instagram   Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η δημόσια συγγνώμη του Χατζηνικολάου στον Κουτσόπουλο για το δημοσίευμα περί υποτιθέμενης σχέσης του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά το δημοσίευμα περί σχέσης του με Θεσσαλονικιά γιατρό ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη φαρέτρα και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται, προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την κανονικότητα ενός κατ’ επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη. Μια κοπέλα δημοσιογράφος, ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου, πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα. Ο αρχισυντάκτης της φαντάζομαι την εγκρίνει (κάπως έτσι πάει συνήθως) και τη δημοσι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας