Κοτόπουλο με σάλτσα τζίντζερ – πορτοκάλι
07:02 - 24/06/2025
Εκτός από την υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε κάλιο και φώσφορο – δύο μεταλλικά στοιχεία που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των οστών μας. Επιπλέον, η τρυπτοφάνη και η βιταμίνη Β5, που περιέχονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο κοτόπουλο, βοηθούν στη μείωση του άγχους. Πολλοί συστήνουν την κοτόσουπα ως ιδανική επιλογή κατά την ανάρρωση από κρύωμα ή γρίπη – και όχι άδικα! Το κοτόπουλο ενισχύει τη λειτουργία των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ ο ζεστός ατμός από τη σούπα βοηθά στο να καθαρίσει η ρινική κοιλότητα. Υλικά (3-4 μερίδες) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά μερίδα *Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr