Heidi Klum: Το coconut milk μανικιούρ της είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι

12:03 - 25/06/2025

Η Heidi Klum ξέρει πάντα πώς να κάνει τη διαφορά. Μετά τον συνδυασμό μανικιούρ και πεντικιούρ σε κόκκινο και vanilla chai αντίστοιχα, τώρα έρχεται με το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Πρόκειται για την coconut milk απόχρωση που δείχνει τέλεια τόσο στις ανοιχτόχρωμες, όσο και μαυρισμένες επιδερμίδες. Γενικά, τα λευκά νύχια είναι πολύ δημοφιλή το φετινό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»