#Heidi Klum

Heidi Klum: Φόρεσε ξανά τα φτερά του Αγγέλου έπειτα από 14 χρόνια

instyle.gr
Η Heidi Klum κρέμασε τα… φτερά της ως Άγγελος της Victoria’s Secret πριν από 14 χρόνια, αλλά δεν σταμάτησε λεπτό να πετά ψηλά. Τώρα, το supermodel τα ξαναφόρεσε και πόζαρε για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) “Ουάου τα φτερά μου ταιριάζουν ακόμη” […] The post Heidi Klum: Φόρεσε ξανά τα φτερά του Αγγέλου έπειτα από 14 χρόνια appeared first on InStyle.
09:46 05/03/2024

Η Heidi Klum κάνει topless στην πισίνα αλλά η κόρη της νιώθει άβολα με αυτό

queen.gr
Η Heidi Klum νιώθει απελευθερωμένη κάνοντας topless στην πισίνα της αλλά η κόρη της παραδέχτηκε πώς καθώς μεγάλωνε πάντα ένιωθε αμήχανα με αυτή τη συνήθεια.Περισσότερα...
17:17 01/02/2024

Κόβει την ανάσα η Heidi Klum – Topless σε video clip

instyle.gr
Κόβει την ανάσα η Heidi Klum με την σέξι εμφάνισή της στο videio clip του remix τραγουδιού του 1984, “Sunglasses at Night”. Το 50χρονο μοντέλο εμφανίζεται topless στα περισσότερα από 2:48 λεπτά του clip που γυρίστηκε σε μια παραλία. Στα περισσότερα πλάνα η Heidi Klum φοράει μόνο μια γούνα ενώ εμφανίζεται και με ένα μαύρο διχτυωτό bodysuit. Δημιουργός του […] The post Κόβει την ανάσα η Heidi Klum – Topless σε video clip appeared first on InStyle.
08:47 01/02/2024

Πανευτυχής μαμά η Heidi Klum – Η σπάνια selfie με τον 18χρονο Henry και τη 19χρονη Leni

instyle.gr
Η Heidi Klum βιώνει την οικογενειακή ευτυχία έχοντας κοντά της τον σύζυγό της, Tom Kaulitz και τα παιδιά της. Και μπορεί να βλέπουμε συχνά το supermodel να ποζάρει με τη 19χρονη κόρη της Leni που ακολουθεί τα βήματά της στο μόντελινγκ, αλλά είναι σπάνιο να δούμε selfie με τα άλλα παιδιά της. Έτσι, αποκτά διαφορετική […] The post Πανευτυχής μαμά η Heidi Klum – Η σπάνια selfie με τον 18χρονο Henry και τη 19χρονη Leni appeared first on InStyle.
21:46 24/01/2024

Heidi Klum: Έτσι υποδέχτηκε το 2024 – Ο ξέφρενος χορός με τον σύζυγό της

instyle.gr
Μαζί με τον σύζυγό της υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Heidi Klum. Το ζευγάρι αποχαιρέτησε το 2023, διασκεδάζοντας σε πάρτι, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις του μοντέλου στα social media. Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Heidi Klum στέλνει σε όλους τις ευχές της για το 2024 χορεύοντας με […] The post Heidi Klum: Έτσι υποδέχτηκε το 2024 – Ο ξέφρενος χορός με τον σύζυγό της appeared first on InStyle.
14:46 01/01/2024

Heidi Klum: Οι topless πόζες της στην παραλία και τα παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της

instyle.gr
Η Heidi Klum απολαμβάνει τις διακοπές της στο St Barts όπου έχει τον χρόνο να ξαναμαυρίσει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και να χαρεί το πάθος με τον 34χρονο σύζυγό της. Το 50χρονο μοντέλο πέταξε και πάλι το μπικίνι του και κυκλοφόρησε topless στην παραλία, σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail. Παράλληλα, η Klum […] The post Heidi Klum: Οι topless πόζες της στην παραλία και τα παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της appeared first on InStyle.
16:46 31/12/2023

Η Heidi Klum κάνει μπάνιο topless στην Καραϊβική – To βίντεο στο Instagram

instyle.gr
Στην Καραϊβική βρίσκεται για τις μέρες των Χριστουγέννων η Heidi Klum και από το νησί St. Barths έβαλε φωτιά στο Instagram και τους 11,8 εκατομμύρια followers της. Το κορυφαίο μοντέλο έκανε μπάνιο topless και μάλιστα δημοσίευσε σχετικό βίντεο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σε αυτό η Heidi Klum φαίνεται ξαπλωμένη στην άμμο να κάνει ηλιοθεραπεία, καλύπτοντας […] The post Η Heidi Klum κάνει μπάνιο topless στην Καραϊβική – To βίντεο στο Instagram appeared first on InStyle.
08:47 27/12/2023

Heidi Klum-Sofia Vergara: Βάζουν φωτιά στις νύχτες

instyle.gr
Η Heidi Klum και η Sofia Vergara απόλαυσαν μια βραδιά μόνο για κορίτσια. Οι δυο σταρ που συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή του America’s Got Talent” απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο. Φυσικά και οι δύο έβαλαν φωτιά με την εκρηκτική τους παρουσία και εμφάνιση. Heidi Klum, 50, sizzles in vinyl LBD and a furry black jacket […] The post Heidi Klum-Sofia Vergara: Βάζουν φωτιά στις νύχτες appeared first on InStyle.
20:46 20/12/2023

Heidi Klum: Ανεβάζει τη… χριστουγεννιάτικη θερμοκρασία μαζί με την κόρη της Leni

instyle.gr
Για άλλη μια φορά η Heidi Klum και η 19χρονη κόρη της Leni, ανεβάζουν τη θερμοκρασία ποζάροντας για νέα καμπάνια εσωρούχων. Το μοντέλο και η κόρη της, που ακολουθεί τα βήματά της, ποζάρουν με ασορτί σετ εσωρούχων για την εορταστική καμπάνια της Intimissimi. Και οι δύο φορούν δαντελωτά κόκκινα εσώρουχα της ιταλικής μάρκας μόδας και σίγουρα […] The post Heidi Klum: Ανεβάζει τη… χριστουγεννιάτικη θερμοκρασία μαζί με την κόρη της Leni appeared first on InStyle.
12:46 29/11/2023

Heidi Klum: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία – Για πρώτη φορά μαζί ο σύζυγός της και τα τέσσερα παιδιά της

instyle.gr
Η Heidi Klum απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της Τom Kaulitz και τα τέσσερα παιδιά της. Το μοντέλο ανέβασε μια γλυκιά, οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram της,όπου ποζάρουν μαζί ο Tom Kaulitz και τα τέσσερα παιδιά της, Leni, 19 ετών, Henry, 18 ετών, Johan, 17 ετών και Lou, 14 ετών. Η εξαμελής οικογένεια ανταλλάσσει αγκαλιές […] The post Heidi Klum: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία – Για πρώτη φορά μαζί ο σύζυγός της και τα τέσσερα παιδιά της appeared first on InStyle.
17:46 28/11/2023

Κόβει την ανάσα η Heidi Klum – Με λευκό μαγιό μπροστά στο τζάκι

instyle.gr
Η Heidi Klum θέλησε να μοιραστεί την απέραντη χαρά της για την guest εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά “Die Bergretter” στο ZDF. Το 50χρονο μοντέλο ανάρτησε ένα βίντεο, στο όποιο φαίνεται να χοροπηδά μπροστά στη τηλεόραση, φορώντας λευκό μαγιό και λευκό φαρδύ πουκάμισο. Το αψεγάδιαστο κορμί της μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. «Επιτέλους, σήμερα είναι η ώρα» […] The post Κόβει την ανάσα η Heidi Klum – Με λευκό μαγιό μπροστά στο τζάκι appeared first on InStyle.
15:46 24/11/2023

Heidi Klum: Aυτή η εμφάνισή της θα συζητηθεί!

instyle.gr
Ακόμη μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Ηeidy Klum, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Tom Kaulitz. Το ζευγάρι παρακολούθησε αγώνα Φόρμουλα 1 στο Λας Βέγκας. Η  Γερμανίδα καλλονή για άλλη μια φορά κατάφερε να προσελκύσει όλα τα βλέμματα των θεατών που δεν ήξεραν τι έπρεπε να πρωτοπαρακολουθήσουν… εκείνην ή τον αγώνα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο […] The post Heidi Klum: Aυτή η εμφάνισή της θα συζητηθεί! appeared first on InStyle.
12:46 19/11/2023

Heidi Klum: Επική πτώση για το μοντέλο – Το ατύχημα στα παρασκήνια

instyle.gr
Ένα άσχημο ατύχημα είχε η Heidi Klum στα παρασκήνια του America’s Got Talent. To μοντέλο ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου καταγράφει τη στιγμή της επικής πτώσης της. Ενώ η Heidi πλησίαζε την καρέκλα του κριτή και χαιρετούσε το κοινό, σκόνταψε και έπεσε στο πάτωμα. Η Mel B, η οποία κρατούσε το χέρι […] The post Heidi Klum: Επική πτώση για το μοντέλο – Το ατύχημα στα παρασκήνια appeared first on InStyle.
13:46 06/11/2023

Χάιντι Κλουμ: Η «βασίλισσα» του Halloween ντύθηκε σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο πάρτι της – Φωτογραφία, βίντεο

tlife.gr
Η βασίλισσα όλων των Halloween επέστρεψε! Η Heidi Klum για ακόμη μια φορά έκανε τη διαφορά To άρθρο Χάιντι Κλουμ: Η «βασίλισσα» του Halloween ντύθηκε σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο πάρτι της – Φωτογραφία, βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 01/11/2023

Heidi Klum: Οι throwback φωτογραφίες με μαγιό από το 1992

instyle.gr
Η Heidi Klum διέθετε τη στόφα του supermodel από τα εφηβικά της χρόνια. Το αποδεικνύουν οι throwback φωτογραφίες που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram από το μακρινό 1992, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και πόζαρε με μαγιό. Μάλιστα, ομολογεί ότι τις φωτογραφίες που ανέβασε τις βρήκε η μητέρα της σ’ ένα […] The post Heidi Klum: Οι throwback φωτογραφίες με μαγιό από το 1992 appeared first on InStyle.
09:46 17/10/2023

Heidi Klum: Μάσκα ομορφιάς στη μπανιέρα και γεύμα με την κόρη της στη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Μία πολύ γεμάτη μέρα είχε η Heidi Klum, αφού μέσα σε λίγες ώρες ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, απόλαυσε το μπάνιο της στη μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διαμένει και τέλος γευμάτισε με την κόρη της. Η διάσημη σταρ μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram, φωτογραφία από τις σκάλες του αεροπλάνου. Μάλιστα ποζάρει χαριτωμένα με […] The post Heidi Klum: Μάσκα ομορφιάς στη μπανιέρα και γεύμα με την κόρη της στη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
08:46 29/09/2023

Χάιντι Κλουμ: Πίσω στη δουλειά με κόκκινο φόρεμα, κόκκινα νύχια, πέδιλα και δίαιτα εξπρές 900 θερμίδων

koolnews.gr
Διακοπές τέλος για το σούπερ μόντελ Heidi Klum η οποία επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στα γυρίσματα που ξεκινούν για τη νέα τηλεοπτική χρονιά και το reality Show America’s got talent στο οποίο είναι κριτής μαζί με τη Σοφία Βεργκάρα! Η Χάιντι Κλουμ στην πρεμιέρα των γυρισμάτων εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο κοντό φόρεμα, κόκκινο […] The post Χάιντι Κλουμ: Πίσω στη δουλειά με κόκκινο φόρεμα, κόκκινα νύχια, πέδιλα και δίαιτα εξπρές 900 θερμίδων appeared first on Koolnews.gr.
15:58 23/08/2023

Η Χάιντι Κλουμ ξαπλώνει στο βότσαλο και μας γλεντάει – Ποια ξαπλώστρα; Ποιο κίνημα πετσέτας και ποια Μύκονος;

koolnews.gr
Η γοητευτική Heidi Klum, ένα από τα πιο διάσημα σούπερ μόντελ του κόσμου, συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη γείτονα χώρα την Ιταλία , απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Η Χάιντι φαίνεται ενθουσιασμένη και βιώνει την Ιταλία στο έπακρο, αφήνοντας πίσω της τους περιορισμούς και τα “πρέπει”. Ενώ στην Ελλάδα οι συζητήσεις κυριαρχούν γύρω από το κίνημα […] The post Η Χάιντι Κλουμ ξαπλώνει στο βότσαλο και μας γλεντάει – Ποια ξαπλώστρα; Ποιο κίνημα πετσέτας και ποια Μύκονος; appeared first on Koolnews.gr.
09:58 12/08/2023

Heidi Klum: H πιο “καυτή” θαυμάστρια των Tokio Hotel – Κόβει την ανάσα με την εμφάνισή της στη συναυλία του συζύγου της

instyle.gr
Η Heidi Klum άφησε για λίγο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατά και επέλεξε να μπει στη θέση της θαυμάστριας. Το μοντέλο έδειξε την απόλυτη στήριξη και αφοσίωση στον σύζυγό της, Tom Kaulitz ο οποίος μαζί με το συγκρότημά του, τους Tokio Hotel εμφανίστηκε στο γερμανικό Pride.. Η Heidi δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της […] The post Heidi Klum: H πιο “καυτή” θαυμάστρια των Tokio Hotel – Κόβει την ανάσα με την εμφάνισή της στη συναυλία του συζύγου της appeared first on InStyle.
13:46 23/07/2023

Heidi Klum: Το ρομαντικό καλοκαίρι της με τον Tom Kaulitz

instyle.gr
Η Heidi Klum συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της, επιλέγοντας άλλη μια φορά τη Μεσόγειο. Το 50χρονο μοντέλο εθεάθη πρόσφατα με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, σε διακοπές στη Σαρδηνία. Η Klum και ο Kaulitz, που είναι παντρεμένοι από τον Φεβρουάριο του 2019, απόλαυσαν την ιταλική τους απόδραση κάνοντας ηλιοθεραπεία στην παραλία και μια βόλτα με […] The post Heidi Klum: Το ρομαντικό καλοκαίρι της με τον Tom Kaulitz appeared first on InStyle.
10:46 12/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load