Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έκανε χειρουργείο και έχασε 46 κιλά

09:42 - 22/10/2019

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε δημόσια βραδινή έξοδο, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ωνάσης: Τα θέλω όλα. […] The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έκανε χειρουργείο και έχασε 46 κιλά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά το χειρουργείο έχασε 46 κιλά (βίντεο)

Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο.

Διαβάστε το στο

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε χειρουργείο κι έχασε 46 κιλά

Βραδινή έξοδο μετά από πολύ καιρό έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος βρέθηκε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έκανε χειρουργείο και έχασε 46 κιλά (VIDEO)

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε δημόσια βραδινή έξοδο. Ειδικότερα, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ωνάσης: Τα θέλω όλα. Εμφανώς αδυνατισμένος, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε ότι κατέφυγε σε χειρουργική επέμβαση για να μπορέσει να χάσει αρκετά κιλά. «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως, ναι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχασε 46 κιλά με χειρουργείο [Εικόνες]

«Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο»

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χειρουργήθηκε και έχασε 46 κιλά – Θέλει να χάσει κι άλλα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης».

Διαβάστε το στο

Γιάννης Παπαμιχαήλ: H αποκάλυψη για το χειρουργείο και τα κιλά που έχασε

Δεν φαντάζεστε πόσο αδυνάτισε

Διαβάστε το στο news.gr

Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Εχασε 46 κιλά!

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε δημόσια βραδινή έξοδο, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ωνάσης: Τα θέλω όλα. Εμφανώς αδυνατισμένος, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε ότι κατέφυγε σε χειρουργική επέμβαση για να μπορέσει να χάσει αρκετά κιλά. «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Έχασε 46 κιλά

Στην  επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ωνάσης τα θέλω όλα",  που έγινε χθες  βρέθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ,ανανεωμένος και πολύ αδυνατισμένος. Ο ίδιος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είπε ότι είχε εξαφανιστεί λόγω ενός χειρουργείου που έκανε γιατί είχε παχύνει πολύ, ενώ αποκάλυψε ότι έχασε 46 κιλά και θέλει να χάσει ακόμη 12. Δείτε τις δηλώσεις του  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχασε 46 ολόκληρα κιλά!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες πως  αντιμετώπισε πρόβλημα με τα κιλά του και...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχασε 46 κιλά (video)

Έκανε χειρουργείο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τρομερή μεταμόρφωση! Δείτε πόσα κιλά έχασε (video)

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε το στο dokari.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο