Ζωή Κρονάκη και Τάσος Ιορδανίδης έριξαν αυλαία με την εκπομπή τους στην ΕΡΤ1 – «Θα είμαστε και του χρόνου εδώ»

11:48 - 29/06/2025

Η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης την Κυριακή 29 Ιουνίου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές της εκπομπής του, «Καλημέρα είπαμε;» στην ΕΡΤ1 αφού πρώτα ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους. Επίσης τόνισαν πως «καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε και του χρόνου εδώ». «Εγώ ήρθα λίγο “ουρανοκατέβατος” εδώ πέρα. Τον πιο σημαντικό ρόλο τον έχει παίξει η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Χριστούγεννα με την προσωπική σου πινελιά – Βρες το γιορτινό στυλ που σου ταιριάζει

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ρία Ελληνίδου – «Είναι πολύ νωρίς τα πράγματα»

Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια αναφορά στη Μαρία Αντωνά – «Έχω χωρίσει 9 χρόνια και εμφάνισα πέρσι ότι έχω μια σύντροφο»

Χρυσούλα Διαβάτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της – Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που την φροντίζει

Τίνα Μεσσαροπούλου για Τζο Κουτσοκώστα: «Μπήκε με έναν αέρα στην εκπομπή “είμαι νέα όμορφη, το κανάλι με θέλει”»

Αντέδρασε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη για την Ελένη Μενεγάκη: «Σε μένα ήρθες να κάνεις αυτή την ερώτηση;»