#Τάσος Ιορδανίδης

Αντιγόνη Νεοφύτου για Γη της Ελιάς: «Ο Τάσος Ιορδανίδης έπαθε ένα σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή»

zappit.gr
Η Αντιγόνη Νεοφύτου έδωσε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα και μίλησε για τις εξελίξεις στην Γη της […] The post Αντιγόνη Νεοφύτου για Γη της Ελιάς: «Ο Τάσος Ιορδανίδης έπαθε ένα σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Αντιγόνη Νεοφύτου για Γη της Ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης έπαθε σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή

Newsit
Για τον ρόλο της στην «Γη της Ελιάς», αλλά αλλά και τι θα γίνει στη σειρά αναφέρθηκε η ηθοποιός Αντιγόνη Νεοφύτου. «Εγώ ετοιμαζόμουν για να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πηρέ τηλέφωνο ο αν Γεωργίου και μου είπε ”έχουμε έναν ρόλο για σένα”», είπε η ηθοποιός Αντιγόνη Νεοφύτου στην εκπομπή «Πάμε ... Περισσότερα To άρθρο Αντιγόνη Νεοφύτου για Γη της Ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης έπαθε σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:01 22/04/2024

Τάσος Ιορδανίδης: «Aισθάνομαι και μαμά ούτως ή άλλως, όπως και η σύζυγος μου»

tlife.gr
Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage μιλώντας στην Κέλλυ Βρανάκη για τον γάμο To άρθρο Τάσος Ιορδανίδης: «Aισθάνομαι και μαμά ούτως ή άλλως, όπως και η σύζυγος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Τάσος Ιορδανίδης: «Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δεν μας έδινε καμία σημασία»

thecaller.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, αλλά και για τον Κώστα Τσουρό που έκαναν παρέα στο πανεπιστήμιο. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, αλλά και για τον Κώστα Τσουρό που έκαναν παρέα στο πανεπιστήμιο. «Με την Ελεονώρα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, είναι ελάχιστα μεγαλύτερή μου. Στο πανεπιστήμιο ο Κώστας ήταν στο ΦΠΨ και […]
19:00 16/04/2024

Γιάννης Κότσιρας: «Στο δημοτικό έπαθα πολύ βαριά πνευμονία, ο μπαμπάς μου έπαιρνε στο νοσοκομείο και έκλαιγε»

tlife.gr
Ο Τάσος Ιορδανίδης το Σάββατο 13/4 υποδέχτηκε τον Γιάννη Κότσιρα στην εκπομπή Μπαμπά-δες. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, To άρθρο Γιάννης Κότσιρας: «Στο δημοτικό έπαθα πολύ βαριά πνευμονία, ο μπαμπάς μου έπαιρνε στο νοσοκομείο και έκλαιγε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 13/04/2024

Χριστίνα Λαμπίρη: Έστησαν στην κόρη μου ένα ατύχημα, την τράκαραν με σκοπό να τη ληστέψουν

Newsit
“Της έστησαν ένα σκηνικό περίεργο δυο αυτοκίνητα, υποτίθεται ατυχήματος” αποκαλύπτει η Χριστίνα Λαμπίρη. Στην κόρη της και το στημένο σκηνικό που κλήθηκε να διαχειριστεί  στο παρελθόν, οδηγώντας αργά τη νύχτα, αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη όταν συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ.  “Η ευαισθησία μου μεγεθύνθηκε όταν ήρθε στη ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Λαμπίρη: Έστησαν στην κόρη μου ένα ατύχημα, την τράκαραν με σκοπό να τη ληστέψουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 31/03/2024

Η Ιουλία περνά ένα μικρό εφιάλτη στη Γη της ελιάς, ενώ ο Μάνος ζει το δικό του προσωπικό δράμα

queen.gr
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Τάσος Ιορδανίδης δοκιμάζονται για δύο διαφορετικούς λόγους στη Γη της ελιάς. Περισσότερα...
15:09 27/03/2024

Όλγα Λαφαζάνη: “Τον πρώτο καιρό έκλαιγα, στεναχωριόμουν και είχα παραιτηθεί από δουλειά”

thecaller.gr
Την Όλγα Λαφαζάνη συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί στον χώρο της τηλεόρασης, την εφηβεία που ένιωσε όταν γέννησε τα παιδιά της και την σχέση με τον Νίκο Οικονόμου. […]
22:00 23/03/2024

Πέννυ Μπαλτατζή: Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι o αδερφός μου χάθηκε τόσο άδικα απλά στον ύπνο του

Newsbeast.gr
Την Πέννυ Μπαλτατζή υποδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στις απώλειες της μητέρας της και του αδελφού της, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους την συνέτριψε συναισθηματικά η δεύτερη. Ειδικότερα, η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε αρχικά πως «η μαμά μου ήταν μια γυναίκα που πήγαινε σε ψυχολόγους όλη την ζωή της, τουλάχιστον όσο την γνώρισα εγώ. Πήγαινε στον έναν, έφευγε από τον άλλον, πάλευε εκεί και πήγαινε χορό, γυμναστική. Ένιωθε πως «πρέπει να κάνω κάτι για μένα, δεν γίνεται να είμαι μόνο μαμά ή μόνο στη δουλειά». Δηλαδή αυτό που προσπαθούμε όλοι,
20:00 16/03/2024

Γωγώ Καρτσάνα: “Δεν τα κατάφερα, ο πόνος ήταν απερίγραπτος”

sinidisi.gr
“Δυο μήνες προσπαθούσα απλώς να καταλάβω τι γίνεται, μετά άρχισαν να έρχονται τα συναισθήματα” ομολογεί η Γωγώ Καρτσάνα. Την Γωγώ Καρτσάνα συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο…
09:09 10/03/2024

Σοφία Πανάγου: «Η κόρη μου αντιδρούσε πάρα πολύ στην αναγνωρισιμότητα μου»

zappit.gr
Την Σοφία Πανάγου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε […] The post Σοφία Πανάγου: «Η κόρη μου αντιδρούσε πάρα πολύ στην αναγνωρισιμότητα μου» appeared first on Zappit.
22:00 24/02/2024

Συγκινεί η Ηρώ Μουκίου για την περιπέτεια υγείας της: «Κατέβαινα ανήμπορη στο εκκλησάκι στο νοσοκομείο και προσευχόμουν»

zappit.gr
Την Ηρώ Μουκίου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης. […] The post Συγκινεί η Ηρώ Μουκίου για την περιπέτεια υγείας της: «Κατέβαινα ανήμπορη στο εκκλησάκι στο νοσοκομείο και προσευχόμουν» appeared first on Zappit.
19:00 17/02/2024

Βασίλης Χαλακατεβάκης και Νόνη Δούνια στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

Newsit
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Νόνη Δούνια είναι οι καλεσμένοι του Τάσου Ιορδανίδη, αυτό το Σάββατο (10.02.2024) στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1. Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντάει τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς, και μιλάει για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του το παιδί του. Επίσης, συναντάει τον Ηλία Μαγγλίνη. Έναν μπαμπά ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης και Νόνη Δούνια στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 10/02/2024

Συγκινεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την δύσκολη απώλεια: «Μου κόστισε πάρα πολύ ο θάνατός του»

zappit.gr
Την Πέγκυ Σταθακοπούλου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» της […] The post Συγκινεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την δύσκολη απώλεια: «Μου κόστισε πάρα πολύ ο θάνατός του» appeared first on Zappit.
19:00 27/01/2024

Σπύρος Πετρουλάκης και Πέγκυ Σταθακοπούλου στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

Newsit
Ένας αθλητής και μια ηθοποιός είναι οι καλεσμένοι του Τάσου Ιορδανίδη στους «Μπαμπά-δες», αυτό το Σάββατο (27.01.2024, 16:00). Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντά τον Σπύρο Πετρουλάκη, ο οποίος από αθλητής του ταεκβοντό έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς, βιβλία του οποίου έχουν γίνει επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Μιλάει για τη δυσλεξία, που δεν τον ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Πετρουλάκης και Πέγκυ Σταθακοπούλου στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 27/01/2024

Απόστολος Μαγγηριάδης, Γιάννης Μούτσιος και Νίνα Κασιμάτη στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

Newsit
Η εκπομπή «Μπαμπά – δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη έρχεται το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στις 16:00 στην ΕΡΤ1. Σε μία διαφορετική εκπομπή από τις άλλες, αφιερωμένη στους γονείς της ενημέρωσης, ο Τάσος Ιορδανίδης υποδέχεται τρεις δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Ο Απόστολος Μαγγηριάδης μιλάει για την κόρη και τη σύζυγό του, αλλά και το πως διαχειρίζεται ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Μαγγηριάδης, Γιάννης Μούτσιος και Νίνα Κασιμάτη στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 13/01/2024

Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα, η «Γη της Ελιάς» και η παρουσίαση της εκπομπής στην ΕΡΤ

tlife.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Ιορδανίδης το πρωί της Τετάρτης 10/1. Ο γνωστός To άρθρο Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα, η «Γη της Ελιάς» και η παρουσίαση της εκπομπής στην ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 10/01/2024

Η γη της ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης έδωσε spoiler στην Μελέτη

happytv.gr
Στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης, ο Τάσος Ιορδανίδης και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, για τις εξελίξεις της σειράς «Η γη της ελιάς». Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τον Μάνο; «Θα ξεκινήσω από τον χαρακτήρα μου, ο Μάνος έρχεται.. ο Τάσος μάλλον έρχεται σε ένα πολύ ωραίο υποκριτικό στοίχημα μέσω της […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η γη της ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης έδωσε spoiler στην Μελέτη
11:37 10/01/2024

Η Γη της Ελιάς – Ιορδανίδης: «Θα δείτε τον Μάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί»

youfly.com
Καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε σήμερα ο Τάσος Ιορδανίδης κι αναφέρθηκε στη Γη της Ελιάς, δίνοντας σπόιλερ για τον Μάνο που υποδύεται. Αρχικά δήλωσε ότι του έχει λείψει η διαδικασία των γυρισμάτων στη Γη της Ελιάς και σύντομα ξεκινάνε γυρίσματα ξανά. «Ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ την σειρά και το περίμενα. Γιατί η σειρά […] The post Η Γη της Ελιάς – Ιορδανίδης: «Θα δείτε τον Μάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί» appeared first on Youfly.
10:58 10/01/2024

«Μπαμπά-δες»: Με γεύση από τη Γη της Ελιάς

youfly.com
Με γεύση από τη Γη της Ελιάς το επεισόδιο του Σαββάτου 6/1 για τους «Μπαμπά-δες», καθώς ο Τάσος Ιορδανίδης, συναντάει τον Αλέξανδρο Μαρτίδη. The post «Μπαμπά-δες»: Με γεύση από τη Γη της Ελιάς appeared first on Youfly.
15:58 05/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load