Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! Το μήνυμά της στο Instagram – vid

23:18 - 11/03/2020

Η Χριστίνα Μπόμπα, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Έχω […] The post Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! Το μήνυμά της στο Instagram – vid appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Θετική στον κοροναϊό η παρουσιάστρια – Το μήνυμά της στο Instagram

Κοροναϊός: Θετική στον ιό που μαστίζει την υφήλιο είναι η παρουσιάστρια Χριστίνα Μπόμπα Σε ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε με βίντεο ότι είναι θετική στον κοροναϊό. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, και εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει. […] The post Χριστίνα Μπόμπα: Θετική στον κοροναϊό η παρουσιάστρια – Το μήνυμά της στο Instagram appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! Το μήνυμά της στο Instagram! [vid]

Όλα όσα είπε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! Το μήνυμά της στο Instagram! [vid] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! (vid)

Η Χριστίνα Μπόμπα, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

Διαβάστε το στο

Θετική στον κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα- ΒΙΝΤΕΟ

Με βίντεο που “ανέβασε” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θετική στον κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα -Το μήνυμά της στο Instagram (VIDEO)

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα. Το βίντεο που ανέβασαν Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης:  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο ? #μένουμεσπίτι Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις 11 Μάρ, 2020 στις 1:53 μμ PDT  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Θετική στον κοροναϊό και η Χριστίνα Μπόμπα – Το ανακοίνωσε στο Instagram! (vid)

Η Χριστίνα Μπόμπα, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και κάλεσε άπαντες να πάρουν την κατάσταση σοβαρά. The post Θετική στον κοροναϊό και η Χριστίνα Μπόμπα – Το ανακοίνωσε στο Instagram! (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Θετική στον κοροναϊό η παρουσιάστρια. Το μήνυμά της στο Instagram

Σε ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε με βίντεο ότι είναι θετική στον κοροναϊό.Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, και εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει. Σε ανάρτησή της στα social

Διαβάστε το στο madata.gr

Θετική στον Κορονοϊό η λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα / Το ανακοίνωσε δημόσια – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr Θετική στον Κορονοϊό η λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα / Το ανακοίνωσε δημόσια – ΒΙΝΤΕΟ Με βίντεο που “ανέβασε” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», έγραψε παρουσιάστρια, δίπλα στην οποία κάθεται σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. «Εγώ πάλι δεν […] Θετική στον Κορονοϊό η λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα / Το ανακοίνωσε δημόσια – ΒΙΝΤΕΟ Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο