Θετική στον κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα
00:00 - 12/03/2020
Θετική στον κορωνoϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κοροναϊό η Χριστίνα Μπόμπα (Βίντεο)
Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram
Διαβάστε το στο Θετικοί στον κορονοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον!
Ο κορονοϊός «χτύπησε» και στο Χόλιγουντ, με τα πρώτα κρούσματα να είναι ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον! Τα… νέα έκανε γνωστά ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Θετικοί στον κορονοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ντόνοβαν Μίτσελ
Τρία είναι πλέον τα κρούσματα του κορωνοϊού στους Γιούτα Τζαζ, καθώς μετά από εξετάσεις και ο Ντόνοβαν Μίτσελ είναι θετικός στον ιό.
Διαβάστε το στο Αρνητικός στον κορωνοϊό ο ναυτικός στο Blue Star Μύκονος
Το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Λήμνου στις 15.00 προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του, καθώς ο ναυτικός με ύποπτα συμπτώματα δεν ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Το πλοίο δεν θα επιβιβάσει άλλους επιβάτες.
Διαβάστε το στο tovimaΠώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα;
Θετική στον κορωνoϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Χριστίνα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘετική στον κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα- ΒΙΝΤΕΟ
Με βίντεο που “ανέβασε” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο thebest.grΕκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό και στην Τουρκία
Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Ελλείψεις παρατηρήθηκαν στα φαρμακεία και περιπτώσεις υπερτιμολόγησης σε βασικά υλικά απολύμανσης όπως κολώνιες, αντιβακτηριδιακές μάσκες και αντισηπτικά.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΘετικοί στον κορωνοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον.
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Τομ Χανκς με ανάρτησή του στο Instagram.
Όπως περιέγραψε, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ένιωθαν σαν να ήταν κρυωμένοι, ένιωθαν κουρασμένοι, είχαν κρυάδες, είχαν σωματικούς πόνους και δέκατα.
Έτσι, αποφάσισαν να πάνε να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό. «Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς.
«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τ
Διαβάστε το στο thestival.grΚορωνοϊός: Θετική η Χριστίνα Μπόμπα!
Με βίντεο που “ανέβασε” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», έγραψε παρουσιάστρια, δίπλα στην οποία κάθεται σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. «Εγώ πάλι δεν […]
The post Κορωνοϊός: Θετική η Χριστίνα Μπόμπα! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΘετικός στον κορωνοϊό παίκτης της μπασκετικής Ρεάλ!
Παίκτης της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.
The post Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της μπασκετικής Ρεάλ! appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΘετική στο κορονοϊό και η παρουσιάστρια Χριστίνα Μπόμπα - Το βίντεο που δημοσίευσε
Η παρουσιάστρια Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο documentonews.grΘετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα. Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram. «Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορoνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω», τονίζει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα […]
The post Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘετική στον κοροναϊό η Χριστίνα Μπόμπα: Τι είπε, τι ισχύει για Τανιμανίδη [video]
Τι είπε η Χριστίνα Μπόμπα για τον κοροναϊό; Η Χριστίνα Μπόμπα είπε ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγει να κολλήσει ο Σάκης Τανιμανίδης. Θετική στον κοροναϊό είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, όπου ανέφερε […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Θετική στον κοροναϊό η Χριστίνα Μπόμπα: Τι είπε, τι ισχύει για Τανιμανίδη [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Χατζηνικολάου
Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου, πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα ο κ. Χαντζηνικολάου τονίζει τα εξής: «Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΝΙΜΤΣ: Θετικός στον κορωνοϊό στρατιωτικός γιατρός
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, την Πέμπτη το βράδυ ταυτοποιήθηκε θετικό δείγμα κορονοϊού σε στρατιωτικό γιατρό, υψηλόβαθμο αξιωματικό, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ των Αθηνών.
Όπως προέκυψε από την ιχνηλάτηση των επαφών του, ο εν λόγω γιατρός στις 9 Μαρτίου είχε εξετάσει ασθενή, ο οποίος αποδείχθηκε ότι νοσούσε από τον κορονοϊό. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων αναμένεται να ληφθεί απόφαση για να τεθεί σε καραντίνα μέρος του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή με τον γιατρό και πιθανότατα με τον ασθενή
Πηγή: real.gr
Διαβάστε το στο pronews.grΈσκασε κανονική μπόμπα: Θετική στον κορωναϊό η Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πώς είναι θετική στον ιό. Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, που στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη. Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα. Δ
Το spoiler Έσκασε κανονική μπόμπα: Θετική στον κ
Διαβάστε το στο spoilersΘετικός στον κορωνοϊό ο Χατζηνικολάου
Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου, πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα ο κ. Χαντζηνικολάου τονίζει τα εξής: Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου. Κατόπιν συστάσεων των ιατρών και ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκομαι σε κατ’ οίκον απομόνωση, χωρίς συμπτώματα.
Το spoiler Θετικός στον κορωνοϊό ο Χατζηνικολάου εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.
Διαβάστε το στο spoilersΚορωνοϊός: Θετική βρέθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Σε καραντίνα στο σπίτι με τον Τανιμανίδη
Διαβάστε το στο neolaia.grΘετικός στον κορωνοϊό άντρας στην Κρήτη
Σε επιφυλακή οι υγειονομικές αρχές στο νησί Γεγονός είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και [...]
The post Θετικός στον κορωνοϊό άντρας στην Κρήτη appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορωνοϊό και ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι!
Αυξάνονται και πληθαίνουν τα κρούσματα του κορoνοϊού στον ιταλικό αθλητισμό. Το τελευταίο αφορά τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο 28χρονος επιθετικός της Σαμπντόρια βρέθηκε κι αυτός θετικός στον ιο και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως και ολόκληρη η ομάδα της Γένοβας.
Διαβάστε το στο filathlos.grΈτσι κόλλησε η Χριστίνα Μπόμπα κορονοϊό
Με μια ανάρτηση της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους followers της ότι είναι θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται στο σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος δεν έχει κολλήσει αλλά σε μια εβδομάδα θα εξεταστεί ξανά.
Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε σήμερα στο Πρωινό τι του αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και για το πως κόλλησε η ίδια.
Δείτε όσα είπε στο video
Διαβάστε το στο entertv.grΘετικοί στον κορονοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον!
Ο κορονοϊός «χτύπησε» και στο Χόλιγουντ, με τα πρώτα κρούσματα να είναι ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον! Τα… νέα έκανε γνωστά ο ίδιος ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram. Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται στην Αυστραλία και εκεί έκαναν τεστ και βρέθηκαν θετικοί ...
The post Θετικοί στον κορονοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον! appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΘετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα - Σε καραντίνα ο Σάκης Τανιμανίδης
Σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η ανάρτηση στο instagram. Θετική στον ιό του κορονοϊού διαγνώσθηκε η Χριστίνα Μπόμπα. H ίδια έγραψε στο instagram: «Eίμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», ενώ στο βίντεο που ανέβασε σημείωσε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ότι έχει κορονοϊό. «Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» ανέφερε και παρότρυνε τον κόσμο να βγαίνει και λέει ότι έχει τον ιο ώστε να προστατεύουμε τους γύρω μας και τις ευπαθείς ομάδες. «Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΙσπανία: Θετική στον κορωνοϊό υπουργός
Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Ισπανίας θα πρέπει να εξεταστούν για τον κορωνοϊό, καθώς η υπουργός Ισότητας,...
Διαβάστε το στο ekriti.grΚορωνοϊός: Θετική η Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα, με βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτηση. «Κάνουμε αυτό το βίντεο γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να […]
Διαβάστε το στο topnews.grΘετικός στον κορωνοϊό και ο Ντόνοβαν Μίτσελ!
Τρία είναι πλέον τα κρούσματα του κορωνοϊού στους Γιούτα Τζαζ, καθώς μετά από εξετάσεις και ο Ντόνοβαν Μίτσελ είναι θετικός στον ιό.
Διαβάστε το στο to10.grΘετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα. Ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, είναι στο πλευρό της, ενώ ο ίδιος δεν έχει νοσήσει ακόμη.
Διαβάστε το στο dete.grΚοροναϊός: Θετική στον ιό η Χριστίνα Μπόμπα
Η παρουσιάστρια είπε ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγει να κολλήσει ο Σάκης Τανιμανίδης. Θετική στον κοροναϊό είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η παρουσιάστρια το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, όπου ανέφερε πως έχει νοσήσει από τον ιό. Μάλιστα είπε ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγει […]
The post Κοροναϊός: Θετική στον ιό η Χριστίνα Μπόμπα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΘετική στον κορωνοϊό η Λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα! Το μήνυμά της στο Instagram! [vid]
Σε καραντίνα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πώς είναι θετική στον κορωνοϊό. «Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΑρνητικός στον κορωνοϊό 19χρονος Τρικαλινός
Ανακούφιση από τα αποτελέσματα του πρώτου υπόπτου περιστατικού στα Τρίκαλα. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr 19χρονος Τρικαλινός μεταφέρθηκε χθες το πρωί στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας με υποψία κορωνοϊού. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr βγήκαν αρνητικές, οπότε θα επιστρέψει και θα αναρρώσει σπίτι του. trikalavoice.gr
Διαβάστε το στο larisanew.gr