Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπαίνει στο Καφέ της Χαράς

10:54 - 12/03/2020

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι μπαίνει για γυρίσματα στο Καφέ της Χαράς, με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς […] The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπαίνει στο Καφέ της Χαράς appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα κάνει την εμφάνιση του στο «Κολοκοτρωνίτσι» σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Ο ηθοποιός μίλησε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπαίνει στο «Καφέ της χαράς»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι μπαίνει για γυρίσματα στο Καφέ της Χαράς, με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε δει μέχρι τώρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπαίνει στο Καφέ της Χαράς (VIDEO)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο «Πρωινό» ότι μπαίνει για γυρίσματα στο «Καφέ της Χαράς», με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε δει μέχρι τώρα.  Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τα χρήματα που έχει πάρει από guest εμφανίσεις του, για όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και για το πως παίρνουν τους ρόλους κάποιοι ηθοποιοί. “Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, τώρα πια μπορώ να το πω. Θα μπω για λίγο. Πάντως, θα είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω έναν πολύ περίεργο τύπο, σκοτεινό. Έχω πληρωθεί πολύ καλά για guest. Στη Νταντά είχα πάρει 5,000 ευρώ. Τώρα παίρνεις 500 – 600 ευρώ.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γνωστός ηθοποιός μπαίνει στο "Καφέ της Χαράς"

Θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα παίξει στο Καφέ της Χαράς (video)

"Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο