Με μαγιό και αγαπημένα πρόσωπα: Τα ξεχωριστά γενέθλια της Άννας Φόνσου

07:38 - 11/07/2025

Τα 86 της χρόνια έκλεισε η Άννα Φόνσου, έχοντας κοντά της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η σπουδαία ηθοποιός απόλαυσε τη μέρα των γενεθλίων της με καλοκαιρινή διάθεση, φορώντας το μαγιό της στην παραλία. Η ίδια μοιράστηκε με το κοινό της λίγες εικόνες από τον εορτασμό, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον λογαριασμό που διατηρείται για το «Σπίτι του Ηθοποιού». Στις εικόνες φαίνεται η εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα καρδιάς και η Άννα Φόνσου να σβήνει τα κεράκια με ένα χαρούμενο, πολύχρωμο μπικίνι. «Από τα γενέθλιά μου με την οικογένειά μου. Η κόρη μου, η εγγονή μου, ο γαμπρός μου, η Άντα κι εγώ. Περάσαμε υπέροχα!», ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οι πιγκουίνοι έχουν προτεραιότητα – Πλοίο στην Ανταρκτική σταμάτησε για να περάσει αποικία

Ζελένσκι: Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ θα συζητήσουν τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση στο πλαίσιο των ειρηνευτικών προσπαθειών

Η επόμενη μεταγραφή μετά τον Μόρις – Ολυμπιακός για Σίλβα και… Ρόμπινσον

Η UNESCO αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας

Red Carpet Alert: Ο Λάκης Γαβαλάς στρώνει το «Κόκκινο Χαλί» του στην Ερμού και κάνει τους περαστικούς star

Λιάγκας για Μαρία Αντωνά: «Παίξτε ολόκληρη τη φωτογραφία της, να φανεί το σορτσάκι που έγινε θέμα»