To μοσχαράκι στην πιο καλοκαιρινή του εκδοχή
09:23 - 15/07/2025
Το μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια είναι ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα και φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά καλοκαίρια στο χωριό. Μια συνταγή, από τη Νεκταρία Κοκκινάκη, γεμάτη αγάπη και άρωμα από μεσογειακή ελληνική κουζίνα. Υλικά – To μοσχαράκι στην πιο καλοκαιρινή του εκδοχή 1 1/2 κιλό μοσχαρίσια ελιά ή χτένι 2 κρεμμύδια 2 τμχ καρότα […]
Το άρθρο To μοσχαράκι στην πιο καλοκαιρινή του εκδοχή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr