Μανιτάρια με παρμεζάνα και σκόρδο στο air fryer

05:11 - 24/07/2025

Υλικά 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 3 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ προσθέστε τα μανιτάρια, το λάδι, τη σάλτσα σόγιας, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά ώστε όλα τα υλικά να πάνε παντού. Βάλτε στο καλάθι του air fryer και μαγειρέψτε στους 190 βαθμούς για 5 λεπτά. Ανακινήστε το καλάθι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 5- 7 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!