Μανιτάρια με παρμεζάνα και σκόρδο στο air fryer

05:11 - 24/07/2025

Υλικά 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 3 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ προσθέστε τα μανιτάρια, το λάδι, τη σάλτσα σόγιας, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά ώστε όλα τα υλικά να πάνε παντού. Βάλτε στο καλάθι του air fryer και μαγειρέψτε στους 190 βαθμούς για 5 λεπτά. Ανακινήστε το καλάθι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 5- 7 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/12/2025

Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Άρσεναλ πάτησε στην κορυφή

Μεγάλη ελληνική ομάδα μίλησε απευθείας με Σέρχιο Ράμος για Ιανουάριο!

BCL: Πέρασε ως 1η στους «16» η ΑΕΚ που νίκησε στην παράταση τη Λέβιτσε

Η ελληνική ομάδα που… καίγεται για Μήτογλου – Άλλος Έλληνας στόπερ για ΠΑΟΚ

Οι πιγκουίνοι έχουν προτεραιότητα – Πλοίο στην Ανταρκτική σταμάτησε για να περάσει αποικία