Έλενα Παπαβασιλείου: Οι συνεντεύξεις που ξεχώρισε στην εκπομπή της και τα πρόσωπα που θα ήθελε να φιλοξενήσει

12:40 - 08/08/2025

Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στο ένθετο ΤύποςTV για όλους και για όλα. Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της στο Action24 αλλά και για τις συνεντεύξεις που πήρε και ξεχώρισε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που θα ήθελε να φιλοξενήσει στην εκπομπή της. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ανανεώνεις τη συνεργασία σου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»