#Έλενα Παπαβασιλείου

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"

Παραπολιτικά
O Aλέξης Κούγιας γύρισε πίσω στον χρόνο όταν και έπαιζε ποδόσφαιρο για να αποκαλύψει πως σώθηκε από τροχαίο εξαιτίας ενός συγγενή της Έλενας Παπαβασιλείου
01:01 25/04/2024

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»

tlife.gr
Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στην Έλενα Παπαβασιλείου και στην εκπομπή της, «EQ», το βράδυ της Τετάρτης To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 25/04/2024

ACTION 24: Ο Αλέξης Κούγιας έρχεται απόψε στο «ΕQ»

mononews.gr
Απόψε στις 21:00 το νέο επεισόδιο του «ΕQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου
14:28 24/04/2024

Aυτό είναι έρωτας – Ο Πέτρος Κόκκαλης στην πιο τρυφερή δήλωση για τη Δήμητρα Ματσούκα

eleftherostypos.gr
Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης, στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή EQ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24. Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και συνιδρυτής του πολιτικού φορέα ΚΟΣΜΟΣ αναφέρθηκε και στον έγγαμο βίο του με την ηθοποιό, Δήμητρα Ματσούκα. «Η ζωή πριν και μετά τον γάμο, σε επίπεδο πρακτικό, […] Το άρθρο Aυτό είναι έρωτας – Ο Πέτρος Κόκκαλης στην πιο τρυφερή δήλωση για τη Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 28/03/2024

Το ριάλιτι των ’00s που ρίχνει στην αρένα της τηλεθέασης το Open

Newsbeast.gr
Είχε παρουσιαστεί το 2007 μέσα από την συχνότητα του Alpha όταν το κανάλι είχε περάσει στην ιδιοκτησία του RTL και όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο ριάλιτι των ‘00s επιστρέφει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open. Ο λόγος για το «Tv Stars παρoυσιάστε» το οποίο το 2007 παρουσίαζε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ στην κριτική επιτροπή συµµετείχαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, η Ναταλία Γερµανού και η Ντέπυ Γκολεµά. Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία φέτος βρίσκεται στο Action24 με δικό της talk show. Το Open ενισχύει την βραδινή του ζώνη Στην βραδινή του ζώνη επιθυμεί να επενδύ
00:00 22/03/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται στη νέα εκπομπή «ΕQ» του Action 24

news.gr
Απόψε στις 21:00 το νέο επεισόδιο του «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου
16:37 14/02/2024

Αποκλειστική συνέντευξη του Ότο Ρεχάγκελ στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή «EQ» στο Action 24

paraskhnio.gr
Η Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται απόψε στις 21:00 τον διακεκριμένο προπονητή ποδοσφαίρου στο ACTION 24 Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται απόψε στις 21:00 τον «στρατηγό» της κατάκτησης του Euro 2004, Ότο Ρεχάγκελ, αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24. Ο Ότο Ρεχάγκελ, o οποίος συνέδεσε το όνομα του με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, μετά Το άρθρο Αποκλειστική συνέντευξη του Ότο Ρεχάγκελ στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή «EQ» στο Action 24 εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 07/02/2024

Σωτήρης Καλυβάτσης για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Είπα απλά αυτό που είδα, έζησα και άκουσα»

zappit.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνάντησε την Έλενα Παπαβασιλείου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής EQ, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του Action […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Είπα απλά αυτό που είδα, έζησα και άκουσα» appeared first on Zappit.
22:00 27/12/2023

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!

sportime.gr
Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
11:46 26/12/2023

Έλενα Παπαβασιλείου: Πρεμιέρα με νέα εκπομπή στο Action 24 – Τι είπε στην έναρξη

tlife.gr
Η Έλενα Παπαβασιλείου επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 8 χρόνια «εξαφάνισης», με νέα εκπομπή στο Action 24. To άρθρο Έλενα Παπαβασιλείου: Πρεμιέρα με νέα εκπομπή στο Action 24 – Τι είπε στην έναρξη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 21/12/2023

Έλενα Παπαβασιλείου: Όσα είπε στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής

zappit.gr
Την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από 8 χρόνια απουσίας έκανε το βράδυ της Τετάρτης (20/12) η Έλενα Παπαβασιλείου. Η γνωστή […] The post Έλενα Παπαβασιλείου: Όσα είπε στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής appeared first on Zappit.
01:00 21/12/2023

Ανθή Σαλαγκούδη – Έλενα Παπαβασιλείου: Επιστρέφουν στην τηλεόραση – Σε αυτό το κανάλι θα τις δούμε

tlife.gr
Όλα δείχνουν πως η Ανθή Σαλαγκούδη θα πει το μεγάλο… όχι στο «Survivor All Star» καθώς To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη – Έλενα Παπαβασιλείου: Επιστρέφουν στην τηλεόραση – Σε αυτό το κανάλι θα τις δούμε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:34 19/10/2022

Ανθή Σαλαγκούδη και Έλενα Παπαβασιλείου με εκπομπές στο Action 24

zappit.gr
Η Ανθή Σαλαγκούδη και αν όλα εξελιχθούν ομαλά και η Έλενα Παπαβασιλείου επιστρέφουν στην τηλεόραση. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως […] The post Ανθή Σαλαγκούδη και Έλενα Παπαβασιλείου με εκπομπές στο Action 24 appeared first on Zappit.
11:44 19/10/2022

Το μεγάλο comeback: Η Έλενα Παπαβασιλείου επιστρέφει σε κανάλι-έκπληξη

NewsBomb
Η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει στην ελληνική TV μετά από πολλά χρόνιαΠερισσότερα...
06:42 18/10/2022

Έλενα Παπαβασιλείου: Περήφανη για το master της στην Ψυχολογία – Όσα αποκαλύπτει στο okmag

okmag.gr
Με χαρά και υπερηφάνεια η Έλενα Παπαβασιλείου μοιράστηκε με τον κόσμο την ακαδημαϊκή της επιτυχία. Έχοντας διανύσει στο παρελθόν μια πορεία χρόνων στην τηλεόραση στο κομμάτι της παρουσίασης, η Έλενα Παπαβασιλείου τα τελευταία χρόνια εξερευνεί νέους επαγγελματικούς δρόμους υλοποιώντας επιθυμίες και σκέψεις που είχε για καιρό. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση ολοκλήρωσε τις σπουδές της […] The post Έλενα Παπαβασιλείου: Περήφανη για το master της στην Ψυχολογία – Όσα αποκαλύπτει στο okmag appeared first on OK.
22:54 30/06/2022

Έλενα Παπαβασιλείου: Τη θυμάσαι; Δες φωτογραφία με φούστα σεμεδάκι και θα τη θυμηθείς σίγουρα

koolnews.gr
Η λογική και το έθιμο λέει ότι όταν εγκαινιάζεις ένα νέο μαγαζί φροντίζεις είτε να έχεις σημαίνουσες και εξέχουσες προσωπικότητες είτε αιθέριες παρουσίες για να προσελκύσεις τον κόσμο. Αν σας ζητούσαν να ονοματίσετε μια γνωστή και διάσημη Ελληνίδα που θα μπορούσε πολύ άνετα να βρεθεί σε μία τέτοια εκδήλωση με πολλούς celebrities και να κλέψει […] The post Έλενα Παπαβασιλείου: Τη θυμάσαι; Δες φωτογραφία με φούστα σεμεδάκι και θα τη θυμηθείς σίγουρα appeared first on Koolnews.gr.
11:54 11/12/2021

Η Φάρμα: Τα ονόματα «έκπληξη» που θα συμμετέχουν

ieidiseis.gr
Η «Φάρμα» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν «κλειδώσει» γερά ονόματα, ενώ στο «στόχαστρο» του ΑΝΤ1 είναι πρώην παίκτες αντίπαλων ριάλιτι.Η «Φάρμα» έρχεται για δεύτερη χρονιά στη τηλεόραση και σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται τα πάνω κάτω από τα ονόματα που θα συμμετέχουν. Το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη αναφέρει πως έγινε κρούση σε γνωστά ονόματα της showbiz, αλλά και σε πρώην παίκτες αντίπαλων ριάλιτι. Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, έχει ήδη γίνει κρούση στη Μαίρη Μηλιαρέση και τον αγαπημένο ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη. Επίσης στην παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου στην τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη η οποία ήταν να μπει και πέρυσι στη «Φάρμα». Μάλιστα, στο «στόχαστρ
21:54 07/10/2021

Που χάθηκες ρε Ελενάκι; Δείτε πως είναι σήμερα η εκρηκτική Έλενα Παπαβασιλείου

irafina.gr
Ήταν και παραμένει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, παρά το γεγονός ότι πλέον δεν την βλέπουμε πλέον στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο παραμένει ενεργή στα social media. Η Έλενα Παπαβασιλείου από το 2007 απασχόλησε με […]
01:12 26/08/2021

Έτσι είναι σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου

to10.gr
Άλλαξε, αλλά παραμένει εντυπωσιακή
18:28 24/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load