Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έδωσε ο Σάκης Κατσούλης

16:22 - 11/08/2025

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους καθώς μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο. Ο νικητής του Survivor και επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια απόδρασής τους στη Σκύρο, με την Influencer φυσικά να του απαντάει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Χριστούγεννα με την προσωπική σου πινελιά – Βρες το γιορτινό στυλ που σου ταιριάζει

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ρία Ελληνίδου – «Είναι πολύ νωρίς τα πράγματα»

Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια αναφορά στη Μαρία Αντωνά – «Έχω χωρίσει 9 χρόνια και εμφάνισα πέρσι ότι έχω μια σύντροφο»

Χρυσούλα Διαβάτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της – Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που την φροντίζει

Τίνα Μεσσαροπούλου για Τζο Κουτσοκώστα: «Μπήκε με έναν αέρα στην εκπομπή “είμαι νέα όμορφη, το κανάλι με θέλει”»

Αντέδρασε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη για την Ελένη Μενεγάκη: «Σε μένα ήρθες να κάνεις αυτή την ερώτηση;»