Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε στην αγκαλιά του Bruno Cerella μετά τις διακοπές με τη Λένα Δροσάκη

08:31 - 14/08/2025

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που πέρασε με την καλή της φίλη και συνάδελφο Λένα Δροσάκη στην Άνδρο, βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Bruno Cerella. Οι δυο τους απολαμβάνουν να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί και να γεμίζουν νέες εμπειρίες. Η σχέση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»