Ελένη Βιτάλη – Μπάμπης Στόκας: Γιατί δεν εμφανίστηκαν στη συναυλία – αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη – Τι συνέβη

08:30 - 05/09/2025

Το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η συναυλία – αφιέρωμα προς τιμήν του Στέλιου Καζαντζίδη. Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, προκειμένου να παρακολουθήσει σπουδαία ονόματα του χώρου να ερμηνεύουν τα τραγούδια του, με πολλούς επώνυμους να βρίσκονται στις κερκίδες. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν ήταν οι: Αντώνης Ρέμος, Θέμης Αδαμαντίδης, Χρήστος Μάστορας, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Χριστούγεννα με την προσωπική σου πινελιά – Βρες το γιορτινό στυλ που σου ταιριάζει

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ρία Ελληνίδου – «Είναι πολύ νωρίς τα πράγματα»

Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια αναφορά στη Μαρία Αντωνά – «Έχω χωρίσει 9 χρόνια και εμφάνισα πέρσι ότι έχω μια σύντροφο»

Χρυσούλα Διαβάτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της – Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που την φροντίζει

Τίνα Μεσσαροπούλου για Τζο Κουτσοκώστα: «Μπήκε με έναν αέρα στην εκπομπή “είμαι νέα όμορφη, το κανάλι με θέλει”»

Αντέδρασε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη για την Ελένη Μενεγάκη: «Σε μένα ήρθες να κάνεις αυτή την ερώτηση;»