Χριστίνα Μπόμπα: Η ειλικρινής εξομολόγηση για τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη μητρότητα – «Θέλω να φτιάξω το στήθος μου»

18:52 - 09/12/2025

Σε ένα ακόμη αφοπλιστικά αληθινό επεισόδιο του podcast της, η Χριστίνα Μπόμπα άνοιξε τη συζήτηση γύρω από ένα θέμα που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν, αλλά λίγες τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά: τις σωματικές αλλαγές μετά τη γέννηση και τον θηλασμό παιδιών. Η γνωστή influencer, που πλέον μοιράζεται συχνά προσωπικές εμπειρίες με το κοινό της, αποκάλυψε ότι έχει […] Το άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Η ειλικρινής εξομολόγηση για τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη μητρότητα – «Θέλω να φτιάξω το στήθος μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Δένδιας στη φωταγώγηση του δέντρου των Ενόπλων Δυνάμεων: «Οι αυξήσεις θα ψηφιστούν 8 Ιανουαρίου»

Ράνια Μπουμπουρή στον ΕΤ: Τα πιο όμορφα δώρα δεν κρίνονται σε κορδέλες

Κύπριος γενικός ελεγκτής μεταμφιέστηκε για να… «ζήσει» τη δημόσια συγκοινωνία – Η αλήθεια πίσω από τη viral φωτογραφία

Ελένη Φουρέιρα: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της με τον Μποτία – «Είχα ψιλοχωρίσει με τον Αλμπέρτο και του ζήτησα να κάνουμε παιδί»

Europa League: Ο Παναθηναϊκός αλλάζει θύρες στο ΟΑΚΑ για τους κατόχους διαρκείας της Θύρας 7

Ζελένσκι: Έτοιμος για εκλογές σε 60 με 90 ημέρες και ειρηνευτικές πρωτοβουλίες – Στο τραπέζι και συμφωνία με τις ΗΠΑ