Το Σάββατο τρώμε ψαρόσουπα – 2 διαφορετικοί τρόποι για να τη μαγειρέψουμε

10:20 - 13/12/2025

Προμηθευτείτε ένα καλό ψάρι για βραστό και βάλτε μια κατσαρόλα στη φωτιά. Δύο κορυφαίοι σεφ, ο Στέφανος Παπανικολάου και ο Μιχάλης Χάντζος, μας δίνουν τη δική τους εκδοχή για μια σούπα που να μοσχομυρίζει θάλασσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 63-101: Πράσινο ξέσπασμα στα Λιόσια

Στρατός του ΝΑΤΟ στο χωριό του Άη Βασίλη

Προϋπολογισμός: Συζήτηση σε υψηλούς τόνους και κόντρα για τους αγρότες

Οι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές στην Αθήνα – Ένα τριήμερο για μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη

Γαλλία: Συγκρούσεις της Αστυνομίας με αγρότες και κτηνοτρόφους

Τραμπ: «Θα υπάρξουν αντίποινα στο χτύπημα του ISIS»