Νίκος Μουτσινάς: Η ζωή μακριά από τα πλατό – «Δε μου λείπει η τηλεόραση – Έπεφτε πάνω μου σκ@τό χωρίς λόγο»

11:15 - 13/12/2025

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας ανοιχτά για τη νέα φάση της ζωής του, την απόσταση από την τηλεόραση και τα σχέδιά του για το μέλλον. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς», που ανεβαίνει στο θέατρο Βέμπο με πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου, έναν ρόλο που –όπως είπε– τον […] Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Η ζωή μακριά από τα πλατό – «Δε μου λείπει η τηλεόραση – Έπεφτε πάνω μου σκ@τό χωρίς λόγο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]