Πιτίνο: «Θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου»

09:31 - 15/03/2020

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με το πανεπιστήμιο του Αϊόνα, έκανε ο Ρικ Πιτίνο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο ESPN, αναφερόμενος στο χρονικό της συμφωνίας και στα πρώτα σχέδια του, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του τόσο με το «τριφύλλι», όσο και με την Εθνική Ελλάδας.    Αναλυτικά: […]

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με το πανεπιστήμιο του Αϊόνα, έκανε ο Ρικ Πιτίνο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο ESPN, αναφερόμενος στο...

Διαβάστε το στο Zougla

Lamianow.gr Πιτίνο: «Θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου» Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με το πανεπιστήμιο του Αϊόνα, έκανε ο Ρικ Πιτίνο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο ESPN, αναφερόμενος στο χρονικό της συμφωνίας και στα πρώτα σχέδια του, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του τόσο με το «τριφύλλι», όσο και με την Εθνική Ελλάδας.   Αναλυτικά:   – Πότε […] Πιτίνο: «Θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά