Το Σάββατο τρώμε ψαρόσουπα – 2 διαφορετικοί τρόποι για να τη μαγειρέψουμε

08:20 - 14/12/2025

Προμηθευτείτε ένα καλό ψάρι για βραστό και βάλτε μια κατσαρόλα στη φωτιά. Δύο κορυφαίοι σεφ, ο Στέφανος Παπανικολάου και ο Μιχάλης Χάντζος, μας δίνουν τη δική τους εκδοχή για μια σούπα που να μοσχομυρίζει θάλασσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ουκρανία: Χωρίς λευκό καπνό η συνάντηση του Βερολίνου – Τη Δευτέρα η συνέχεια

Οι «εξώστες» του Φλωρίδη, η προαναγγελία συλλήψεων του Χρυσοχοϊδη και το μήνυμα Τσιάρα στους αγρότες

Άρης – Ολυμπιακός 0-0: Οι κίτρινοι και ο διαιτητής σταμάτησαν τους ερυθρόλευκους

Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο Μπράουν: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με τους δύο νεκρούς

Καρφί Φλωρίδη για Φάμελλο και Χαρίτση: «Τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη»

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι περιγραφές του τρόμου – Ο ήρωας που έσωσε δεκάδες ζωές