Μητσοτάκης για τα μπλόκα: Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μία εκτόνωση της κατάστασης

09:55 - 17/12/2025

Με την ψήφιση του προϋπολογισμού αλλά και την κατάσταση με τα μπλόκα των αγροτών ξεκίνησε την τοποθέτησή του ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα ... To άρθρο Μητσοτάκης για τα μπλόκα: Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μία εκτόνωση της κατάστασης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση – «Ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του» υποστηρίζει συνεργάτης του τραγουδιστή

Κρήτη: Το ινστιτούτο και η απάτη πίσω από την κβαντική φυσική του 54χρονου που θα εντόπιζε τον αγνοούμενο γιατρό

Παναθηναϊκός: Στο Telekom Center Athens για να αποθεωθεί η ομάδα μπάσκετ γυναικών πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή

Αγρότες: Τα 20 από τα 27 αιτήματα τους, είτε έχουν υλοποιηθεί είτε είναι προς υλοποίηση

Κατάρ και Σαουδική Αραβία «ντύθηκαν» στα λευκά: Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια και χαλάζι στους αμμόλοφους

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Καιρίδη και Δαβάκη: «Που είναι ο υπουργός; Προσβάλλει την Επιτροπή» – «Είσαι απαράδεκτος»