Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει ότι έχει και αυτός τα συμπτώματα του κορονοϊού! Ποζάρει αγκαλιά με την Χριστίνα
19:46 - 16/03/2020
Μετά από σχεδόν μία βδομάδα που την πέρασαν... χώρια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρουν ξανά αγκαλιά.
The post Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει ότι έχει και αυτός τα συμπτώματα του κορονοϊού! Ποζάρει αγκαλιά με την Χριστίνα appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Νόσησε κι ο Τανιμανίδης. Έχει όλα τα συμπτώματα και το ανακοίνωσε αγκαλιά με την Μπόμπα
Ο Σάκης Τανιμανίδης γνωστοποίησε μέσω Instagram ότι έχει όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.
Διαβάστε το στο NewsBombΣάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει ότι έχει και αυτός τα συμπτώματα του κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)
Μετά την Χριστίνα Μόμπα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει συμπτώματα του ιού.
Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έχει όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Σάκης πήρε την άδεια από τους γιατρούς να κινείται στους ίδιους χώρους μέσα στο σπίτι με τη σύζυγό του, η οποία είναι θετική στον ιό
"BAD NEWS: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγω απ’ ότι φαίνεται… GOOD NEWS: Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι! Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το «οκ» για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σ
Διαβάστε το στο thestival.grΣάκης Τανιμανίδης: Εμφάνισε και εκείνος τα συμπτώματα του κορωνοϊού
Τουλάχιστον είναι ξανά μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα
Διαβάστε το στο to10.gr