Λήξη συναγερμού : Αρνητικό στον κορονοϊό το ύποπτο κρούσμα του Αγίου Όρους

08:59 - 17/03/2020

Αρνητικό βρέθηκε τελικά το δείγμα που αφορούσε σε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Άγιο Όρος. Οι αναλύσεις που έγιναν στον ιταλό προσκυνητή, στο Κέντρο Ελέγχου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έδειξαν ότι δεν έχει προσβληθεί από τον ιό. Ο 50χρονος είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα, συγκεκριμένα βήχα και πυρετό, ενώ βρισκόταν στην Ιερά Μονή Χελανδαρίου και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι υπέφερε από απλή εποχική γρίπη. Πηγή: newspistol.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει