Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω να φάω κρέας 22 χρόνια»

09:50 - 17/03/2020

«Έχω να φάω κρέας 22 χρόνια», αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Άννα Μαρία ΠαπαχαραλάμπουςΚαλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Πίεσε το κανάλι για να με πάρουν», είπε η ηθοποιός Μανούσο Μανουσάκη, απαντώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», ενώ για τη μεγάλη αναγνωσιμότητα που γνώρισε λόγω της παρουσίας της σε αυτή, δήλωσε: «Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το αποχωριστώ. Δεν το ήθελα γιατί δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω». «Δεν ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου γιατί βαριέμαι νύχια, μαλλιά. Φυσικά και προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι αλλά μου ‘χει φερθεί καλά ο χρόνος, να τα λέμε κι αυτά», ανέφερε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Από μικρή είμαι άθεη

«Εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Από μικρή είμαι άθεη (VIDEO)

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της με τους «Ψίθυρους Καρδιάς», για τις αποτυχίες που ακολούθησαν μετά αλλά και για το γεγονός ότι είναι άθεη. Η ηθοποιός αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι Καρδιάς», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο σκηνοθέτης ήταν εκείνος που πίεσε το Mega για να τη δεχθούν ως πρωταγωνίστρια μιας και εκείνη δεν ήταν τότε γνωστή και εξήγησε πώς δεν θυμάται την επιτυχία που βίωσε με τον καλύτερο τρόπο μιας και όπως είπε, ήταν κάτι που την τρόμαξε. «Όσο κάναμε τα γυρίσματα δεν το καταλάβαινα, ήμ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Από μικρή είμαι άθεη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός είχε να πει πολλά. Μίλησε για την επιτυχία που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της με τους «Ψίθυρους Καρδιάς», για τις αποτυχίες που ακολούθησαν μετά αλλά και για το γεγονός ότι είναι άθεη. Η ηθοποιός αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά