«Είμαι καλά, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών»

10:53 - 17/03/2020

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος διαγνώστηκε χθες θετικός στον κορονοϊό, δήλωσε πως είναι μια χαρά και δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Ο 65χρονος Πορτογάλος προπονητής, που οδήγησε τη λαοφιλή ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο στην κατάκτηση του κόπα Λιμπερταδόρες, έκανε προληπτικά χθες το τεστ και αποδείχθηκε φορέας του ιού. Τώρα βρίσκεται απομονωμένος στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ζόρζε Ζεσούς - «Είμαι καλά, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών»

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος διαγνώστηκε χθες θετικός στον κορωνοϊό, δήλωσε πως είναι μια χαρά και δεν έχει κανένα σύμπτωμα.

Διαβάστε το στο real.gr

Kαρλίτος: «Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες»

Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού,Καρλίτος έστειλε το δικό του μήνυμα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Continue reading Kαρλίτος: «Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Ζεσούς: «Είμαι καλά, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών»

O Ζορζέ Ζεσούς μίλησε για το γεγονός ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά και για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά