#Ρίο Ντε Τζανέιρο

«Δεν πωλείται ο Λέο Περέιρα» | Ποιο είναι το σκεπτικό της Φλαμένγκο

sinidisi.gr
Όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, ο 28χρονος στόπερ που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί από την ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το εμπόδιο που υπάρχει, όπως είχε αναφερθεί στον “αέρα” της ΕΡΑ...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: «Δεν πωλείται ο Λέο Περέιρα» | Ποιο είναι το σκεπτικό της Φλαμένγκο
22:09 08/01/2024

Απίστευτος καύσωνας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο: Στους 58,5 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο!

protagon.gr
Ελιωσαν και τα... τσιμέντα στην μητρόπολη της Βραζιλίας, όπου σημειώθηκε το απόλυτο ρεκόρ θερμοκρασίας στην ιστορία της χώρας, αιφνιδιάζοντας τους μετεωρολόγους, ενώ η ζέστη δεν πρόκειται να υποχωρήσει πριν την Παρασκευή The post Απίστευτος καύσωνας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο: Στους 58,5 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο! appeared first on Protagon.gr.
10:09 15/11/2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίρνει Μπαρμπόσα, δίνει δανεικό τον Αντονι!

pressaris.gr
Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα θέλει να φύγει από το Ρίο Ντε Τζανέιρο και τη Φλαμένγκο και είναι πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο 27χρονος διεθνής Βραζιλιάνος φορ είχε περάσει πριν έξι χρόνια τον Ατλαντικό, για να παίξει πρώτη φορά στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην Ιντερ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στη χώρα του.  The post Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίρνει Μπαρμπόσα, δίνει δανεικό τον Αντονι! appeared first on pressaris.gr.
16:09 06/11/2023

Μαφιόζικο λάθος η εκτέλεση των τριών γιατρών σε μπαρ (vid)

Gazzetta
Σε «λάθος» των εκτελεστών εικάζει η αστυνομία πως οφείλεται η μαφιόζικη δολοφονία τριών γιατρών σε μπαρ του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
13:00 07/10/2023

Η Ζιζέλ δείχνει για πρώτη φορά τις 5 αδερφές της σε μια φωτογραφία στο Instagram

Newsbeast.gr
Την πρώτη φωτογραφία με τις 5 αδερφές της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν. Στη φωτογραφία, η Ζιζέλ είναι αγκαλιασμένη με την οικογένειά της, με τους οποίους πέρασε κάποιες μέρες στη Βραζιλία. Γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε «πάντα στην καρδιά και τις προσευχές μου», η Ζιζέλ φάνηκε, αρχικά, να απολαμβάνει τη θέα από το πιο ψηλό σημείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή (Cristo Redentor στα πορτογαλικά). Στις υπόλοιπες φωτογραφίες, οι πέντε αδερφές της Ζιζέλ, Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela και Patricia, είναι όλες μαζί αγκαλιασμένες γύρω από τους γονείς τους, Valdir και Vania. Οι φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλ
11:00 27/09/2023

Νεϊμάρ: Τρανς influencer ισχυρίστηκε ότι ο άσος της Παρί έκανε σεξ με άλλον άνδρα!

filathlos.gr
Νεϊμάρ: Τρανς influencer ισχυρίστηκε ότι ο άσος της Παρί έκανε σεξ με άλλον άνδρα! 30/07/2023 Σάλος έχεις προκληθεί στην Βραζιλία από τις αποκαλύψεις της τρανς ινφλουένσερ, Σοφία Μπάρκλεϊ, για τις ερωτικές συνευρέσεις του Νεϊμάρ σε πάρτι. Ο Βραζιλιάνος σταρ για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Βραζιλία, αφού η Σοφία Μπάρκλεϊ αποκάλυψε ότι ο 31χρονος εξτρέμ της Παρί συνευρέθηκε ερωτικά με άλλον άντρα σε πάρτι που διοργάνωσε στην πατρίδα του. Σύμφωνα με την τρανς ινφλουένσερ ο Νεϊμάρ διατηρούσε δεσμό μαζί της και το 2021, συμμετείχαν σε όργιο στο οποίο ο Βραζιλιάνος σταρ συνευρέθηκε ερωτικά με τον γνωστό σέρφερ, Πέδρο Σκούμπι. «Αρ
23:46 30/07/2023

Ντούγκλας: Γάμος με άρωμα… ΠΑΟΚ (pics)

thessports.gr
Την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα των παιδιών του, Πρίσιλα, παντρεύτηκε στη Βραζιλία ο Ντούγκλας Αουγκούστο, και στην τελετή υπήρξε… εκπρόσωπος και από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, το ταξίδι για το Ρίο Ντε Τζανέιρο έκανε ο συμπαίκτης του Βραζιλιάνου στον Δικέφαλο, Ράφα Σοάρες, μαζί με τη σύντροφο του. Μάλιστα ο Πορτογάλος προχώρησε […] The post Ντούγκλας: Γάμος με άρωμα… ΠΑΟΚ (pics) first appeared on ThesSports.
19:53 04/06/2023

Η τεχνητή νοημοσύνη μετέτρεψε σε φουσκωτά τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του κόσμου

Newsbeast.gr
Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα για «καλλιτεχνικές δημιουργίες», ικανοποιώντας τα πιο τρελά σενάρια των χρηστών. Το Pubity στο Twitter δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που έγιναν viral και απεικονίζουν διάσημα αξιοθέατα του κόσμου να έχουν μετατραπεί σε φουσκωτά. Μεταξύ άλλων, ο Πύργος του Άιφελ, το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, μια από τις πυραμίδες της Αιγύπτου, ο Πύργος της Πίζας, το Ταζ Μαχάλ και ένα από τα αγάλματα στα Νησιά του Πάσχα.
16:24 24/05/2023

Βινίσιους: Έσβησαν τα φώτα στο άγαλμα του Χριστού στο Ρίο σε ένδειξη στήριξης (vid)

Gazzetta
Για μία ώρα, το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο έμεινε στο σκοτάδι, σε μια συμβολική κίνηση των τοπικών αρχών προς τον Βινίσιους η οποία συγκίνησε βαθύτατα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.
10:08 23/05/2023

Η Βίκος Α.Ε. γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Δύναμη σου, η ροή σου

lykavitos.gr
Από το 1992 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η 22η Μαρτίου έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Ημέρα νερού.
10:32 22/03/2023

Έκανε την πρώτη προπόνηση με την Φλουμινένσε ο Μαρσέλο

filathlos.gr
Έκανε την πρώτη προπόνηση με την Φλουμινένσε ο Μαρσέλο 11/03/2023 Λίγες μόνο ώρες μετά τη μεγαλειώδη υποδοχή που του επιφύλασσαν χιλιάδες φίλαθλοι της Φλουμινένσε στο ιστορικό «Μαρακανά», ο Μαρσέλο... έπιασε δουλειά!  Σήμερα το απόγευμα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της «Φλου», πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ομάδας, κατά την επιστροφή του μετά από 16 ολόκληρα χρόνια! Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, αφού συνομίλησε με ανθρώπους του συλλόγου, στη συνέχεια συναντήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες στο γυμναστήριο του συλλόγου, εμφανώς χαρούμενος με την παρουσία του στην ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.  
20:20 11/03/2023

Η νύχτα που η Πάτρα έγινε Ρίο Ντε Τζανέιρο - 200.000 οι επισκέπτες του τριημέρου - Φωτό και βίντεο

Newsit
Η Πάτρα «βούλιαξε» από τουρίστες κάθε ηλικίας που έδειχναν να απολαμβάνουν το διάσημο πατρινό καρναβάλι. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες… Το πατρινό καρναβάλι επέστρεψε μετά από 3 χρόνια και η Πάτρα κέρδισε το στοίχημα. Η πόλη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις γέμισε από 200.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας που διασκέδασαν ... Περισσότερα To άρθρο Η νύχτα που η Πάτρα έγινε Ρίο Ντε Τζανέιρο - 200.000 οι επισκέπτες του τριημέρου - Φωτό και βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:28 27/02/2023

Όλο το Γαλαξίδι σε ρυθμούς σάμπα! Εντυπωσιακές βραζιλιάνες “έβαλαν φωτιά” στο λιμάνι (ΕΙΚΟΝΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ)

lamianow.gr
Σε ρυθμούς σάμπα χόρεψαν οι Γαλαξιδιώτες αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες που το έχουν κατακλύσει με αφορμή το τριήμερο της Αποκριάς και τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις του που θα κορυφωθούν την Καθαρή Δευτέρα με τα συναρπαστικά αλευρομουτζουρώματα… Βραζιλιάνοι και βραζιλιάνες, έφεραν τον αέρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, στην γραφική κωμόπολη της Στερεάς Ελλάδας και χορεύοντας σάμπα […]
19:58 25/02/2023

Ζιζέλ: Κατά 2 εκατομμύρια πλουσιότερη από διαφήμιση μπύρας στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο

tovima
Στο φημισμένο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο έδωσε το παρόν το τοπ μόντελ, Ζιζέλ, και έγινε πλουσιότερη κατά δύο εκατομμύρια δολάρια.
17:18 25/02/2023

Ζιζέλ: Η σάμπα που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια – Σοκάρει το κορμί της Βραζιλιάνας καλλονής

eleftherostypos.gr
Ζιζέλ: Μια από τις καλύτερες για την τσέπη της συμφωνία πέτυχε η Ζιζέλ με αφορμή το φετινό καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο καθώς φέρεται να εισέπραξε δύο εκατομμύρια δολάρια για να δώσει το «παρών». Η ίδια, ωστόσο, ως άψογη επαγγελματίας δεν άφησε ανικανοποίητους τους Βραζιλιάνους καθώς με την παρουσία της φρόντισε να «ανεβάσει τη θερμοκρασία». […] Το άρθρο Ζιζέλ: Η σάμπα που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια – Σοκάρει το κορμί της Βραζιλιάνας καλλονής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:54 23/02/2023

Η Gisele με crop top «παρτάρει» στο καρναβάλι του Ρίο 4 μήνες το διαζύγιό της με τον Tom Brady

queen.gr
Η Βραζιλιάνα καλλονή βρίσκεται ήδη στην πατρίδα της και μπήκε στο ρυθμό του μεγάλου καρναβαλιού του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Είναι η πρώτη φορά που η Gisele φαίνεται τόσο ευδιάθετη, 4 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady. Περισσότερα...
21:04 20/02/2023

Βραζιλία: Ξεκίνησε το θρυλικό καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο

Cnn.gr
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αναμονής, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του, το πιο διάσημο καρναβάλι όλου του κόσμου, αυτό του Ρίο Ντε Τζανέιρο, επιστρέφει σε…Περισσότερα...
17:56 18/02/2023

«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Ραμόν Λίμα

Newsbeast.gr
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Φλαμένγκο, Ραμόν Λίμα. Μάλιστα ρεπορτάζ των ΜΜΕ υποστηρίζουν πως έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η ομάδα του Πειραιά μετά την απόκτηση του Ρόντινεϊ για το δεξί άκρο της άμυνας, στράφηκε ξανά στη Βραζιλία και στη λαοφιλή ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο για να καλύψει και τη θέση στα αριστερά. Έτσι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.
12:28 18/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load