Χ.Σταϊκούρας για κορωνοϊό: «Ότι έχει ζητήσει το υπ.Υγείας το έχει και θα το έχει»
12:16 - 17/03/2020
Ότι δεν υφίσταται πλέον ο στόχος του 3,5% του ΑΕΠ επανέλαβε για ακόμη μια φορά σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ λίγες ώρες μετά, τη μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του Eurogroup για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.
Ο κ. Σταϊκούρας είπε μεταξύ άλλων πως όλες οι δαπάνες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό εξαιρούνται από τη δημοσιονομική επίδοση και πρόσθεσε πως το ίδιο θα συμβεί και με τις αυξημένες δαπάνες για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.
«Πράγματι αυτό που διεκδικούσαμε ως χώρα μπήκε στο κείμενο των συμπερασμάτων και συζητήθηκε στην ευρωπαϊκή επιτροπή. Ουσιαστικά ποια είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά αυτ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr