Άντρας πήγε να ψωνίσει σε Σούπερ Μάρκετ στα Χανιά ντυμένος Star Wars

18:08 - 19/03/2020

Ότι μπορείτε να φανταστείτε σκαρφίζονται κάποιοι προκειμένου να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό. Αυτός που ίσως ξεπέρασε όμως κάθε φαντασία ήταν ένας άνδρας στα Χανιά, ο οποίος πήγε σήμερα το μεσημέρι να ψωνίσει από κεντρικό Σούπερ Μάρκετ, ντυμένος με στολή Star Wars. Μάλιστα ο απίστευτος τύπος δεν επέλεξε να φορέσει μόνο την μάσκα που διαθέτει η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρητικός πήγε στο σούπερ μάρκετ ντυμένος με στολή… Star Wars!

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κρητικός πήγε στο σούπερ μάρκετ ντυμένος «Darth Vader» [βίντεο]

Αυτή η περίοδος καραντίνας λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχει δείξει πως υπάρχει πολλή φαντασία εκεί έξω. Αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση ενός Χανιώτη, ο οποίος πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ στα Κουνουπιδιανά παίρνοντας… τα μέτρα του για να προφυλαχθεί από τον ιό. Αντί να φορέσει τη συνηθισμένη μάσκα και τα […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή