#Σούπερ Μάρκετ

Έρευνα ΕΤ – Σούπερ Μάρκετ: Μειώσεις έως και 25% μέσα σε έναν μήνα [πίνακας]

eleftherostypos.gr
Ωφελημένοι φαίνεται να βγαίνουν οι καταναλωτές από τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, σχεδόν έναν μήνα μετά την εφαρμογή τους. Αν και αρχικά υπήρχαν ενδοιασμοί κατά πόσο ο «κόφτης» των προωθητικών ενεργειών κατά 30% με αντίστοιχη μείωση των αρχικών τιμών σε απορρυπαντικά, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικές πάνες θα έριχνε τις τιμές στο ράφι, […] Το άρθρο Έρευνα ΕΤ – Σούπερ Μάρκετ: Μειώσεις έως και 25% μέσα σε έναν μήνα [πίνακας] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 31/03/2024

Σούπερ Μάρκετ: Προσδοκίες αποκλιμάκωσης των τιμών στο ράφι

blueskytv.gr
Με αύξηση τζίρου ξεκίνησαν τα σούπερ μάρκετ το 2024. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Circana, συνολικά οι πωλήσεις σε αξία τον πρώτο μήνα του χρόνου ανήλθαν σε 825 εκατ. ευρώ έναντι 807 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2023. Η αύξηση του τζίρου κατά 1,8% δεν ήταν αποκλειστικά πληθωριστική καθώς καταγράφηκε και αύξηση του […] Σούπερ Μάρκετ: Προσδοκίες αποκλιμάκωσης των τιμών στο ράφι on BLUE SKY.
19:46 30/03/2024

Σούπερ Μάρκετ, Καθαρά Δευτέρα: Ποια θα είναι ανοιχτα και ποια κλειστά. Εκπληξη

fimes.gr
Ποια σούπερ μάρκετ θα μείνουν κλειστά Καθαρά Δευτέρα; Σύμφωνα με ενημερωτική εγκύκλιο της ΕΣΕΕ στις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές- υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο -επιχειρηματία εάν η επιχείρηση θα λειτουργήσει ή όχι. Δεδομένου λοιπόν του χαρακτήρα της ημέρας ως μη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σούπερ Μάρκετ, Καθαρά Δευτέρα: Ποια θα είναι ανοιχτα και ποια κλειστά. Εκπληξη.
20:37 16/03/2024

Σούπερ Μάρκετ: «Ψαλίδι» έως και 16% στις τιμές [παραδείγματα]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά Μεσοσταθμικές μειώσεις τιμών κατά 16% στα ράφια των σούπερ μάρκετ φέρνουν τα μέτρα κατά της ακρίβειας που τέθηκαν σε εφαρμογή την Παρασκευή 1η Μαρτίου. Τα μέτρα περιλαμβάνουν τον «κόφτη» κατά 30% στις προωθητικές ενέργειες των προμηθευτών με αντίστοιχη μείωση της τιμής στο ράφι, το πλαφόν στο μικτό περιθώριο κέρδους των βιομηχανιών που παράγουν και διακινούν […] Το άρθρο Σούπερ Μάρκετ: «Ψαλίδι» έως και 16% στις τιμές [παραδείγματα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 03/03/2024

Σε ποια προϊόντα μειώθηκαν οι τιμές στο σούπερ μάρκετ

irafina.gr
Κύμα διψήφιων μειώσεων τιμών στους τιμοκαταλόγους σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων σούπερ μάρκετ αναμένεται από τον επόμενο μήνα, λόγω της εφαρμογής των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας του υπουργείου Ανάπτυξης. Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος, Απόστολος Πεταλάς σημειώνει ότι, όπως προκύπτει από τους νέους τιμοκαταλόγους που αφορούν σε […]
16:46 25/02/2024

Ακρίβεια Μητσοτάκη: Τρελά κέρδη 2 δισεκατομμύρια ευρώ «τσέπωσαν» των Σούπερ Μάρκετ [Βίντεο]

olympia.gr
Το κύμα ακρίβειας αύξησε τον τζίρο των σούπερ μάρκετ, μείωσε τον οικογενειακό προϋπολογισμό Πάνω από 1 δισ. ευρώ επιπλέον στοίχισαν στους Έλληνες καταναλωτές οι αγορές από το σούπερ μάρκετ τη περασμένη χρονιά κυρίως λόγω των ανατιμήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα εμφανίζει τον υψηλότερο ρυθμό αύξησης στις τιμές τροφίμων συγκριτικά με τον […] Ακρίβεια Μητσοτάκη: Τρελά κέρδη 2 δισεκατομμύρια ευρώ «τσέπωσαν» των Σούπερ Μάρκετ [Βίντεο] - olympia
02:28 24/02/2024

Σούπερ Μάρκετ: Μέτρα και προσδοκίες για σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών

Newsit
Σε μπαράζ παρεμβάσεων προχωρά η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα για να διαχειριστεί το πρόβλημα των αυξημένων τιμών στο σούπερ μάρκετ σε σχέση με το περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, ώστε να διαχειριστεί τις πληθωριστικές πιέσεις. Η αποκλιμάκωση των υψηλών τιμών ως στόχος των τεσσάρων μέτρων που ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης (μείωση των παροχών προς τα ... Περισσότερα To άρθρο Σούπερ Μάρκετ: Μέτρα και προσδοκίες για σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 10/02/2024

Σούπερ Μάρκετ: Τι θα αλλάξει στις προσφορές

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Τα σχέδιά τους για την εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσουν από τον Μάρτιο καταστρώνουν οι προμηθευτές των σούπερ μάρκετ, μετά τον «κόφτη» του 30% που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης για τις προωθητικές ενέργειες, με στόχο να μπει φρένο στις παραπλανητικές εκπτώσεις και να ρίξει τις τιμές στο ράφι. Το μέτρο αφορά έξι κατηγορίες προϊόντων όπου […] Το άρθρο Σούπερ Μάρκετ: Τι θα αλλάξει στις προσφορές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 28/01/2024

Ξεχάστε όσα ξέρατε στα σούπερ μάρκετ: Τέλος οι προσφορές. Πώς θα γλιτώσετε χρήματα

fimes.gr
Σούπερ μάρκετ: Δύο μόνιμα και δύο προσωρινού χαρακτήρα μέτρα ανακοίνωσε ο υπ. Ανάπτυξης. Τι αλλάζει στον τρόπο τιμολόγησης παραγωγών, χονδρεμπόρων και λιανέμπορων και οι τροποποιήσεις στο καθεστώς των προσφορών στα Σούπερ Μάρκετ. Mέτρα κατά της ακρίβειας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και πλαφόν στο περιθώριο κέρδους για το βρεφικό γάλα. Όλες οι λεπτομέρειες. Κομμένες οι προσφορές σε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ξεχάστε όσα ξέρατε στα σούπερ μάρκετ: Τέλος οι προσφορές. Πώς θα γλιτώσετε χρήματα.
12:37 15/01/2024

Γεύμα «αγάπης» στις Δομές Αστέγων του δήμου Αγρινίου

agrinionews.gr
Ευχές με τους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους των Δομών Αστέγων Αγρινίου αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής. Το γεύμα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ενώ παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Γαλαζούλας, ο αν. Κ. Σπυρόπουλος, η πρ. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Λ. Κολοβού, εκπρόσωποι της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ. Σε ζεστή ατμόσφαιρα, στο γεύμα που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι και έγινε στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε υγεία και χαρά σε όλες τις οικογένειες: «Η αγκαλιά του Δήμου Αγρινίου είναι πάντα ανοικτή για όλους τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Αυτές τις μέρες καν
13:46 23/12/2023

Τι συζήτησε ο Σκρέκας με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

Cnn.gr
Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος, υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη (ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ), τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή (ΓΑΛΑΞΙΑΣ) και τον Γενικό Διευθυντή, Απόστολο Πεταλά πραγματοποίησε ο Υπουργός…Περισσότερα...
14:37 27/11/2023

Ενισχυμένες οι πωλήσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ το 2022

blueskytv.gr
Την ανοδική τους πορεία συνέχισαν οι πωλήσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και το 2022, έτος κατά το οποίο ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων ήταν οι πληθωριστικές πιέσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκδοσης «Πανόραμα των Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ 2023» από την BOUSSIAS media, οι 35 επιχειρήσεις του δείγματος παρουσίασαν το 2022 πωλήσεις αξίας 11,18 δισ. […] Ενισχυμένες οι πωλήσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ το 2022 on BLUE SKY.
14:46 25/11/2023

Ένταση τη νύχτα στην Πανεπιστημιούπολη - Κουκολοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους και πέταξαν μολότοφ

Skai.gr
Ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη έβαλε φωτιά σε 4 κάδους ενώ έσπασε την τζαμαρία ενός καταστήματος και πέταξε μολότοφ μπροστά από ένα Σούπερ Μάρκετ.
05:37 25/11/2023

Σούπερ Μάρκετ: Από Δευτέρα οι έλεγχοι για τη «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

aek1924.gr
Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Ανάπτυξης μπαίνουν από την Δευτέρα (13.11.23) οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με τα αρμόδια κλιμάκια να πραγματοποιούν ελέγχους για το εάν τηρείται η νομοθεσία περί της σήμανσης των προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής». Κι ενώ το «σαφάρι» ελέγχων ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, την ίδια ώρα οι κωδικοί που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για […] The post Σούπερ Μάρκετ: Από Δευτέρα οι έλεγχοι για τη «Μόνιμη Μείωση Τιμής» appeared first on AEK1924.gr.
15:37 11/11/2023

Ακρίβεια: Τι λέει ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος για τα προϊόντα που θα έχουν μείωση 5% για έξι μήνες

matrix24.gr
Από αυτή τη Δευτέρα οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν, σταδιακά, στα ράφια των σούπερ μάρκετ την ειδική σήμανση για τα προϊόντα που θα έχουν για έξι μήνες έκπτωση 5% καθώς τέθηκε σε ισχύ η νέα πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης «Μόνιμη Μείωση Τιμής» στη μάχη κατά της ακρίβειας, με άμεσο στόχο τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας απέναντι στην πληθωριστική κρίση.
12:46 15/10/2023

Σούπερ Μάρκετ: Νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα – Ποια και πόσο αυξήθηκαν [πίνακας]

eleftherostypos.gr
«Ποδαρικό» στο φθινόπωρο με νέες ανατιμήσεις, που ξεπερνούν ακόμα και το 25% σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, έκαναν βιομηχανίες και σούπερ μάρκετ, προμηνύοντας έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα για τα νοικοκυριά. Αν και η κυβέρνηση παρέτεινε τη διάταξη για το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους, αλλά και το καλάθι του νοικοκυριού, και έδωσε κίνητρα στις βιομηχανίες να ρίξουν […] Το άρθρο Σούπερ Μάρκετ: Νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα – Ποια και πόσο αυξήθηκαν [πίνακας] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 10/09/2023

Ξεψαχνίζουν τις προσφορες στα σουπερ μαρκετ οι καταναλωτές για να γλυτώσουν λίγα ευρω

olympia.gr
Οι προσφορές, ιδιαίτερα τα δύο σε ένα, παρουσιάζουν αξιοσημείωτη ζήτηση από τους καταναλωτές στα επώνυμα Σούπερ Μάρκετ, πολλές φορές ξεπερνώντας, ακόμη και τη ζήτησε στα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα. Γράφει ο Νίκος Τσιαμτσίκας Ο τζίρος του λιανεμπορίου, παρουσιάζεται το πρώτο 4μηνο του 2023 ιδιαίτερα αυξημένος κατά περίπου 1 δις ευρώ, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο […] Ξεψαχνίζουν τις προσφορες στα σουπερ μαρκετ οι καταναλωτές για να γλυτώσουν λίγα ευρω - olympia
09:28 08/09/2023

Ακρίβεια: Όσα σχεδιάζονται για τα σούπερ μάρκετ – Οι αλλαγές που έρχονται

evros24.gr
Με υπουργικές αποφάσεις οι οποίες αναμένεται να έρθουν άμεσα, θα εξειδικευτούν τα μέτρα σχετικά με την ακρίβεια, τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, παρουσία και του ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, με το ΔΣ της νεοσυσταθείσας Ένωσης Σούπερ Μάρκετ. Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδουςΗ πρώτη υπουργική απόφαση […]
20:46 08/08/2023

Κ. Σκρέκας: Ορθώνουμε δίχτυ προστασίας με νέα μέτρα για την ελληνική οικογένεια

blueskytv.gr
Σειρά μέτρων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για στήριξη των καταναλωτών στο περιβάλλον των διεθνών πληθωριστικών πιέσεων έθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας στις αλυσίδες σούπερ – μάρκερ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με το ΔΣ της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τις αλυσίδες: -Να περιληφθεί στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» τουλάχιστον ένα […] Κ. Σκρέκας: Ορθώνουμε δίχτυ προστασίας με νέα μέτρα για την ελληνική οικογένεια on BLUE SKY.
00:46 08/08/2023

Αλλαγές στο καλαθι του νοικοκυριου ενώ η αισχροκέρδεια συνεχίζει ακάθεκτη

olympia.gr
Το επιτυχημένο -κατά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μόνο- μέτρο του «καλαθιού του νοικοκυριού» ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, με το ΔΣ της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ), καθώς οι πολίτες μπορεί να βρίσκονται σε διακοπές, αλλά… η τύχη τους δουλεύει. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των […] Αλλαγές στο καλαθι του νοικοκυριου ενώ η αισχροκέρδεια συνεχίζει ακάθεκτη - olympia
22:28 07/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load