Καραντίνα... τέλος στην Αρμάνι - Επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι ξένοι
19:38 - 19/03/2020
Τέλος η καραντίνα στην Αρμάνι Μιλάνο.Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες της ιταλικής ομάδας ήταν στην… απομόνωση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.Πλέον, αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε και αφού είναι άπαντες καλά στην υγεία τους, οι ξένοι συγκεκριμένα θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Άρα, αυτό σημαίνει πως σε πρώτη φάση θα φύγουν από την Ιταλία οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Κίφερ Σάικς, Ντρου Κρόφορντ, Νεμάνια Νέντοβιτς και Βλάντιμιρ Μίτσοβ και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάσκετ: Έληξε η καραντίνα στην Αρμάνι - Επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι ξένοι παίκτες της ομάδας
Tέλος έλαβε η καραντίνα για τους παίκτες της Αρμάνι. Όλοι οι μπασκετμπολίστες της ομάδας ήταν στην…
Διαβάστε το στο ZouglaΤέλος η καραντίνα για την Αρμάνι Μιλάνο - Οι παίχτες φεύγουν για τις πατρίδες τους (φώτο)
Οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο πήραν το «πράσινο φως» για να βγουν από την καραντίνα και να αποχωρήσουν από την πόλη, με προορισμό τις πατρίδες τους.
Με την ιταλική πόλη να είναι μία από αυτές που επλήγη περισσότερο από τον κορωνοϊό, οι παίκτες της τοπικής ομάδας της Euroleague, αναγκάστηκαν να απομονωθούν τις τελευταίες εβδομάδες, παρότι δεν είχαν κάποιο θετικό κρούσμα.
Έτσι, αφού πέρασαν το απαιτούμενο διάστημα, τους δόθηκε η άδεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους, με τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ντρου Κρόφορντ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Κίφερ Σάικς και Βλάντιμιρ Μίτσοφ, να φεύγουν τελείως από την Ιταλία.
Olimpia Milano players ended their self-isolation. All the players are good and they have been allowed to
Διαβάστε το στο pronews.gr