Χάος με τον κορωνοϊό! Στείλτε μου Στρατό, στείλτε μου Στρατό…!
00:04 - 20/03/2020
Ένας… χαμός! Η κατάσταση είναι δραματική. Και όσο περνούν οι ημέρες, θα έρθουν ενδεχομένως και τα χειρότερα. Αυτό το ξέρουν ήδη πολύ καλά οι Ιταλοί… Σήμερα, ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, ζήτησε να κλείσουν στην περιοχή του ιδιωτικά γραφεία και δημόσιες υπηρεσίες, εκτός από τις απόλυτα αναγκαίες. Ωστόσο, προέβαλε το αίτημα να περιοριστεί ακόμη περισσότερο η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, να σταματήσει κάθε εργασία σε οικοδομές και εργοτάξια και να ενισχυθεί η παρουσία του στρατού. Μόνον στην περιφέρεια της Λομβαρδίας χίλια άτομα βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Στην πόλη του Μιλάνου, μέσα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάος με τον κορωνοϊό! “Στείλτε μου Στρατό, στείλτε μου Στρατό…”!
Ένας… χαμός! Η κατάσταση είναι δραματική. Και όσο περνούν οι ημέρες, θα έρθουν ενδεχομένως και τα χειρότερα. Αυτό το ξέρουν ήδη πολύ καλά οι Ιταλοί… Σήμερα, ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, ζήτησε να κλείσουν στην περιοχή του ιδιωτικά γραφεία και δημόσιες υπηρεσίες, εκτός από τις […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr