#Τζουζέπε Κόντε

Στη Ρώμη ο Τσίπρας για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Για τη Ρώμη αναχώρησε σήμερα Κυριακή (3/12) ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης Τήρησης Δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee). Αύριο, Δευτέρα θα συναντήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε και τον πρώην πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα. Ακολούθως, την Τετάρτη θα […] Το άρθρο Στη Ρώμη ο Τσίπρας για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 03/12/2023

Ιταλία: Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, τον χαστούκισε αντιεμβολιαστής - Ο δράστης συνελήφθη αμέσως

Παραπολιτικά
«Εκτός δημοκρατικού πλαισίου» χαρακτήρισε τη «διαδήλωση» ο πρόεδρος των Πέντε Αστέρων
21:40 05/05/2023

Ιταλία: Αντεμβολιαστής χαστούκισε τον πρώην πρωθυπουργό Κόντε

eleftherostypos.gr
Ένας αντεμβολιαστής χαστούκισε, σήμερα το απόγευμα, τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, σε πολιτικη εκδήλωση που είχε οργανωθεί στην πόλη Μάσσα της βόρειας Ιταλίας. Ο δράστης αρχικά πλησίασε τον Κόντε αφήνοντας να φανεί ότι είχε την πρόθεση να τον χαιρετίσει. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κινήματος Πέντε Αστέρων δήλωσε πως “όταν κάποιος […] Το άρθρο Ιταλία: Αντεμβολιαστής χαστούκισε τον πρώην πρωθυπουργό Κόντε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:20 05/05/2023

Ιταλός Ευρωβουλευτής: Οι υποδομές πρέπει να μην καταλήξουν στα χέρια της Κίνας

pagenews.gr
Η πρώτη κυβέρνηση υπό τον Τζουζέπε Κόντε (Κίνημα 5 Αστέρων/5SM) υπέγραψε τη συμφωνία τον Μάρτιο του 2019 για πενταετή θητεία.
14:44 03/04/2023

Ιταλία: Δικαστική έρευνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού

Skai.gr
Η έρευνα στρέφεται κατά σημαντικών στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε και ο πρώην υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα.
02:52 02/03/2023

Ιταλία: Έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κόντε και του πρώην υπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Zougla
Η ιταλική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε και του πρώην υπουργού Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, για την αντιμετώπιση...
02:12 02/03/2023

Τζουζέπε Κόντε: «Μάλιστα, εγώ έριξα τον Ντράγκι!»

protagon.gr
Ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και επικεφαλής των Πέντε Αστέρων για την πτώση της κυβέρνησης του «σούπερ Μάριο» αλλά… εκτός Ιταλίας, στην ισπανική εφημερίδα El Paìs The post Τζουζέπε Κόντε: «Μάλιστα, εγώ έριξα τον Ντράγκι!» appeared first on Protagon.gr.
11:08 12/10/2022

Επικοινωνία Μελόνι – Ντράγκι: Η νικήτρια των εκλογών αναζητά ισορροπίες στο εσωτερικό της συντηρητικής παράταξης

Newsbeast.gr
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό τεχνοκράτη πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι είχε την Τρίτη (27/9) η νικήτρια των ιταλικών γενικών εκλογών της Κυριακής Τζόρτζια Μελόνι όπως άφησαν να διαρρεύσει στενοί της συνεργάτες. Η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας, μετά τη δήλωσή της τη νύχτα των εκλογών, δεν συνάντησε τους δημοσιογράφους για την καθιερωμένη, μετεκλογική συνέντευξη Τύπου και άφησε να μιλήσουν κάποια άλλα στελέχη του κόμματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, η Τζόρτζια Μελόνι δεν προτίθεται να επιλέξει τον γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι για κάποιο από τα υπουργεία – κλειδί της νέας κυβέρνησης – κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στις εσωτερικές σχέσεις και ισο
13:24 27/09/2022

Κόντε: Μην πειράξετε το κοινωνικό εισόδημα υπέρ των ανέργων

naftemporiki.gr
Ο πρόεδρος του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου στα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών και στη μελλοντική στάση του κόμματός του.
23:29 26/09/2022

Τζουζέπε Κόντε: Θα υπερασπιστούμε τις συνταγματικές αξίες της Ιταλίας

Newsit
Ο πρόεδρος του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, μίλησε για τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών και στη μελλοντική στάση του κόμματός του. «Θα υπερασπιστούμε τις συνταγματικές αξίες της χώρας μας, με επίγνωση του ότι καταφέραμε να πείσουμε πολλούς ψηφοφόρους, τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός. «Ο γραμματέας του ... Περισσότερα To άρθρο Τζουζέπε Κόντε: Θα υπερασπιστούμε τις συνταγματικές αξίες της Ιταλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:52 26/09/2022

Ιταλία: Δημοσκόπηση δείχνει πρώτη την ακροδεξιά και άνοδο του Τζουζέπε Κόντε

Newsbeast.gr
Νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην Ιταλία για την πρόθεση ψήφου των πολιτών, έβγαλε στη πρώτη θέση την ακροδεξιά, ενώ έδειξε ότι ο Τζουζέπε Κόντε ενισχύει τα ποσοστά του και φτάνει την τρίτη θέση. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η σφυγμομέτρηση έγινε για λογαριασμό της δημοσκοπικής εταιρείας Izi και δείχνει πως προκύπτουν ουσιαστικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου. Πιο αναλυτικά, τα ακροδεξιά Αδέλφια της Ιταλίας παραμένουν σταθερά στην πρώτη θέση της πρόθεσης ψήφου, με ποσοστό 24,5%. Δεύτερο είναι το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα, με ποσοστό 21,8% και στην τρίτη θέση υπάρχει μια αλλαγή ουσιαστικής σημασίας: τα Πέντε Αστέρια, με πρόεδρο τον Τζουζέπε Κόντε, «πε
18:04 02/09/2022

Τζουζέπε Κόντε: Δεν ξέρω αν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου

Zougla
Σε συνέντευξή του στην ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, o πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Τζουζέπε Κόντε, δήλωσε ότι...
14:26 03/08/2022

Ντι Μάιο: Οι εχθροί του Ντράγκι κάνουν τη δουλειά του Πούτιν

protagon.gr
Ο ιταλός υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τον Τζουζέπε Κόντε, αρχηγό του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, ότι βοηθά την προπαγάνδα του Κρεμλίνου με το να προσπαθεί να ρίξει την ιταλική κυβέρνηση και έκανε έκκληση στα κόμματα να επιδείξουν ωριμότητα, καθώς αν χάσει ο Μάριο Ντράγκι στη νέα ψηφοφορία εμπιστοσύνης την Τετάρτη, η χώρα θα μείνει ακυβέρνητη για μήνες The post Ντι Μάιο: Οι εχθροί του Ντράγκι κάνουν τη δουλειά του Πούτιν appeared first on Protagon.gr.
13:42 18/07/2022

Ιταλία: Ο Κόντε θέλει να φορτώσει την ευθύνη για την κυβερνητική σταθερότητα στον Ντράγκι

ProtoThema.gr
«Αν δεν δοθούν σαφείς απαντήσεις, τα Πέντε Αστέρια δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν την ευθύνη της συμμετοχής στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Τζουζέπε Κόντε - «Καλέσαμε τον Ντράγκι να ξεκινήσει διάλογο πάνω σε θέματα που για μας αποτελούν προτεραιότητα»
23:24 16/07/2022

Ιταλία: Η διάσωση της κυβέρνησης εξαντάται από τον ίδιο τον Ντράγκι το μήνυμα του Τζουζέπε Κόντε

in.gr
«Αν δεν δοθούν σαφείς απαντήσεις, τα Πέντε Αστέρια δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν την ευθύνη της συμμετοχής στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Τζουζέπε Κόντε
22:48 16/07/2022

Ιταλία: Όταν ο «πεντάστερος» Τζουζέπε Κόντε έπαθε ό,τι προκάλεσε

in.gr
Πώς ήρθε το τέλος της θητείας του πρωθυπουργού Κόντε και η άφιξη του τεχνοκράτη Μάριο Ντράγκι, το 2021.
21:42 14/07/2022

Συνάντηση Ντράγκι-Ματαρέλα – «Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς», δήλωσε ο Τζουζέπε Κόντε

grtimes.gr
Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα. Σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός θέλει να επιλέξει την οδό της παραίτησης, αλλά ο Ματαρέλα επιθυμεί να παραμείνει ο Ντράγκι στην θέση του μέχρι το τέλος αυτής της νομοθετικής περιόδου, την ερχόμενη άνοιξη. Στο μεταξύ, ο Τζουζέπε Κόντε, πρόεδρος του Κινήματος Πέντε Αστέρων (οι γερουσιαστές του οποίου δεν έδωσαν σήμερα το μεσημέρι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση), πριν από λίγο δήλωσε: «Δεν δεχόμαστε πιέσεις και εκβιασμούς. Δεν θα συναινέσουμε ποτέ με την δημιουργία νέας εγκατάστασης για την αποτέφρωση των απορριμμάτων στην περιοχή της ιταλικής πρωτεύ
19:18 14/07/2022

Μάχη επιβίωσης για την κυβέρνηση Ντράγκι στην Ιταλία

protagon.gr
Μονόδρομος για όλους η προκήρυξη πρόωρων εκλογών αν τελικά καταρρεύσει ο κυβερνητικός συνασπισμός. Επειτα από μία ημέρα έντονων διαβουλεύσεων στο εσωτερικό του κόμματός του, ο επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Τζουζέπε Κόντε, ανακοίνωσε πως δεν θα στηρίξει την πρόταση εμπιστοσύνης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα κοινωνικά προβλήματα The post Μάχη επιβίωσης για την κυβέρνηση Ντράγκι στην Ιταλία appeared first on Protagon.gr.
11:12 14/07/2022

Ιταλία: Καταρρέει η κυβέρνηση Ντράγκι – Τα «5 αστέρια» δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης

eleftherostypos.gr
Ιταλία: Το Κίνημα Πέντε Αστέρων ανακοίνωσε χθες ότι σήμερα Πέμπτη θα αποσύρει την εμπιστοσύνη της από την κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι στη σημερινή συνεδρίαση της γερουσίας. «Οι απαντήσεις που μας δόθηκαν, στα θέματα που θέσαμε, δεν αρκούν», δήλωσε ο πρόεδρος των «πεντάστερων» και πρώην πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε. Στελέχη της Λέγκα, σχολίασαν ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία […] Το άρθρο Ιταλία: Καταρρέει η κυβέρνηση Ντράγκι – Τα «5 αστέρια» δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:18 14/07/2022

Ιταλία: Όρους θέτει το Κίνημα Πέντε Αστέρων για την παραμονή στην κυβέρνηση Ντράγκι

Cnn.gr
Την επιθυμία του Κινήματος Πέντε Αστέρων να παραμείνει στην κυβέρνηση, υπό το όρο όμως της παράτασης ισχύος συγκεκριμένων μέτρων, μετέφερε ο επικεφαλής του κόμματος Τζουζέπε Κόντε κατά την κρίσιμη συνάντηση που…Περισσότερα...
16:48 06/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load