Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε
00:42 - 23/10/2019
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το βράδυ της Δευτέρας και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκάλυψη από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Έχω αδελφό που ζει στο… »
Μια αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ έφερε τα πάνω κάτω. Τι αποκάλυψε πως έχει και μας άφησε όλους άφωνους; Έχει αδελφό που ζει στο εξωτερικό; «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια; Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έκανα χειρουργείο και έχασα 46 κιλά
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να χάσει τα περιττά του κιλά και ήδη κατάφερε να είναι μείον 46 όπως αποκάλυψε on camera. Δείτε επίσης Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς- Τι συμβαίνει με την υγεία του «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με […]
Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έκανα χειρουργείο και έχασα 46 κιλά - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε το στο daddy-cool.gr