Κορονοϊός: «Δεν είμαστε πρόβατα, κάνουμε το σωστό» - Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι (Video)

09:25 - 21/03/2020

ΕΛΛAΔΑ  Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha εμφανίστηκε μέσω skype η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την προσωπική της καραντίνα την ώρα που μετράμε επισήμως 495 κρούσματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε με θέρμη το κίνημα “Μένουμε σπίτι” επισημαίνοντας πως τα γυρίσματα της εκπομπής της έχουν αναβληθεί για όσο χρειαστεί. “Συνεχίζω και εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο. Από κει και έπειτα, όμως, ακολουθώ αποκλειστικά και μόνο το Μένουμε Σπίτι. Στη δική μου περίπτωση είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: "Δεν είμαστε πρόβατα, κάνουμε το σωστό" - Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha εμφανίστηκε μέσω skype η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την προσωπική της καραντίνα την ώρα που μετράμε επισήμως 495 κρούσματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Πιο

Διαβάστε το στο madata.gr

Κραυγή αγωνίας! «Δεν είμαστε πρόβατα…» – Η Ελεονώρα Μελέτη…(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha εμφανίστηκε μέσω skype η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την προσωπική της καραντίνα την ώρα που μετράμε επισήμως 495 κρούσματα από τον κορωνοϊό στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε με θέρμη το κίνημα […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)