Πως θα επιστρέψουν οι Έλληνες της Τσεχίας; - Επείγουσα ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στην Πράγα
13:46 - 21/03/2020
Η ελληνική πρεβεία στην Πράγα εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους Έλληνες της Τσεχίας, με ποιον τρόπο μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Απευθείας πτήση (Α36200) έχει δρομολογήσει την Κυριακή 22 Μαρτίου από το αεροδρόμιο της Πράγας για την Αθήνα, η Aegean έπειτα από ενέργειες του υπουργείου Εξωτερικών, με πρόταση της ελληνικής πρεσβείας στην τσεχική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με επείγουσα ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στην Πράγα, η πτήση αναχωρεί την Κυριακή στις 12.10 τοπική ώρα, με ώρα προσέλευσης στο αεροδρόμιο δύο ώρες πριν από την αναχώρηση.
Επισημαίνει επίσης ότι όσοι Έλληνες έχουν δώσει στην πρεσβεία τα στοιχεία τους, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν ξανά, έχουν ήδη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr